4yb4rs isimli üyenin son içerikleri

1. 4

Dosya seçerken meydana gelen "Klasör boş" hatası nasıl giderilir?

Arkadaşlar selam. Bugün bir şey kuruyordum dosya seçmek lazım, sürükleyerek de kabul etmiyor uygulama ama dosya seçe basınca klasör boş diyor, klasördeki dosyaları göremiyor? Bunun sebebi ve çözümü nedir? Mesela indirilenlerde de bir klasör gözüküyor sadece ama bir sürü dosya var. O gözükenin...
  2. 4

Yeni laptop bios ekranı nasıl geçilir?

Arıadaşlar selam arkadaşım yeni laptop aldı. Fakat bu ekranı nasıl geçeceğini bilmiyor bende bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  3. 4

16GB ram 15.86GB olarak gözüküyor.

Teşekkürler.
  4. 4

16GB ram 15.86GB olarak gözüküyor.

Arkadaşlar selam, 16GB lik ram 15.86 gözüküyor sorun nedir?
  5. 4

YouTube az izlenme saati nasıl artar?

Anladım hocam. Sorun yok gibi o zaman. Teşekkürler
  6. 4

YouTube az izlenme saati nasıl artar?

Arkadaşlar selam, genellikle Assetto Corsa videoları atıyorum arkaya müzik ekleyip. Fakat izlenme saatim çok düşük. 39 videom var ve 1860 izlenme saatim var. Abonem de 236, biliyorum 1860 genel olarak iyi gibi fakat video başına izlenme saati çok düşük. Örneğin 60k izlenen videom var 750 civarı...
  7. 4

ETS2 bütün garajları toplu alma

Arkadaşlar selam, ETS2'de tüm garajları toplu bir şekilde almanın yolu yok mu?
  8. 4

İnstagram vergi bilgilerini silme

Hesabı silmek benimde aklıma geldi ama emek işte:/ en kötü silerim.
  9. 4

İnstagram vergi bilgilerini silme

Selam arkadaşlar. İnstagramda mizah sayfamın hediyeler kısmını açmak için vergi bilgilerimi girmiştim. Fakat hesabı kullanmamaya başladım. Ve hesap çalınsa falan bu bilgileri çalan kişi görebilir. Ben sil seçeneği göremedim sadece update var. Bu bilgileri nasıl kaldıracağım?
Geri