4ykut isimli üyenin son içerikleri

1. 4ykut

🟢 2024 Asgari Ücret AÇIKLANDI! 🔥

burada mısın :D
  2. 4ykut

Ana Konu HK GAMING ÜRÜNLERİ YARDIMLAŞMA

membran bu
  3. 4ykut

Ana Konu HK GAMING ÜRÜNLERİ YARDIMLAŞMA

markete gittim geldim 2 dkda kaçırdım
  4. 4ykut

Yardım Aternos modlu server hatası

Rica ederim, iyi oyunlar.
  5. 4ykut

3 AYLIK YOUTUBE PREMİUM KOD FORUMA HEDİYE

Ben kullandım, teşekkürler.
  6. 4ykut

Yardım Aternos modlu server hatası

En başta "Wrong Minecraft version for DayZ" yazıyor. Attığın linktekine göre DayZ'nin son sürümü 1.8.9 için. Forge 1.8.9 kurmayı dener misin?
  7. 4ykut

Spiderman No Way Home izlemek için hangi filmleri izlemeliyim?

Eğer işine yararsa kendim yazdığım şöyle bir listem var: AŞAMA 1 Iron Man (2 Mayıs 2008) The Incredible Hulk (13 Haziran 2008) Iron Man 2 (7 Mayıs 2010) Thor (21 Nisan 2011) Captain America: The First Avenger (2 Eylül 2011) Avengers (4 Mayıs 2012) AŞAMA 2 Iron Man 3 (3 Mayıs 2013) Thor: The...
  8. 4ykut

Spiderman No Way Home izlemek için hangi filmleri izlemeliyim?

Marvel, filmlerini genelde herkesin anlayabileceği tarzda yapar. Ama illaki kaçıracağın detaylar olur. Homecoming ve Far From Home izlesen yeterli olacaktır. Eğer en küçük detaya kadar anlamak istiyorsan MCU filmlerini ve Spider-Man filmlerini izlemelisin.
  9. 4ykut

Ethereum kazan internet kafe

Hayır :D
  10. 4ykut

Bandırma'da. 1626868083 Ne kadar kazandırır bilmiyorum ama ekrana baktığımda 44 mh civarı gördüm 1626868171 şakanı anlamadım
  11. 4ykut

Açılış ücreti 3₺ Saatlik ücret 5₺ muhtemel evet, müşterilerden kazanacağından daha fazla kazanıyorlardır 1626800322 Masaların üstünde raf gibi bir alan var, kasalar orda duruyor ve kasaların kapakları açık. Mekan 3 katlı, her katta klima çalışıyor.
  12. 4ykut

Ne kadardır kazım yaptıklarını bilmiyorum en son pandemiden önce gitmiştim ama daha 2 hafta falan oldu onlar 3060’a geçeli.
  13. 4ykut

Öncelikle hepinize merhabalar, iyi bayramlar. Dün internet kafeye gittim, yanımdaki bilgisayar boştu ama yaklaşık 10 dakikada bir ekranı açılıp bir hata mesajı çıkıp tekrar kapanıyordu. Bu sürekli tekrarlanınca ne olduğunu merak ettim, ekrana baktım ve ethereum kazıldığını farkettim. Daha...
  14. 4ykut

Yardım Modemim düzgün çalışmıyor

Yaptığın testlere göre belli ki sorunun çözülmüş, sevindim. Modem arayüzündeki istatistikleri ss alıp atar mısın? Merak ediyorum. (Ve evet, oksitlenme bu tarz sorunlara yol açar)
  15. 4ykut

Yardım Modemim düzgün çalışmıyor

Arayüzde değerler stabil görünmüyor. Hat zayıflaması olması gerektiği gibi. SNR Margin değeri de aynı şekilde olması gerektiği gibi fakat sadece Upload için. U0, U1 ve U2 upload; D1, D2 ve D3 download. Ben de VDSL paket kullanıyorum değerlerimi ek'e ss ekleyerek belirttim. Olması gereken...
Geri