Abartmalık bi mevzu yok çinlilerde özellikle 2022 sonrası kalite çok kötü 2024 model arora jaguar 200 1500km civarı subab kesmiş 2000km de cg subab kesmiş...
motor açılması muhabbeti ilk 500 1000 km de rodajı düzgün yapmaktır büyük ihtimalle yağ sekmanların veya subap keçeleri aşındı yanma odasına yağ giriyor bu...
alınır 11bin km japon için çerez sayılır. ayrıca satarsın da. istersen 30 binde sat farketmez her zaman japonun alıcısını bulursun.
Bu saçma sapan kültür...
İyi forumlar
Kendi evim de motorsiklet tamiri yapıyorum uyguna bi motor denk geldi mondial drift l 15bin TL'ye anlaştık blok arızalı bunu tamir edip satmayı...
tam tersi makineyle yapıyorsan dumbelle geç biceps çalışıyorsan ilk güçsüz tarafınla yap aynı tekrarı güçlü tarafınla yap ve üzerine çıkma hareketleri...
Furmark 2 testinde en az 1 saat kadar test edin kartı VK seçip. O testte kart %99 yükte kalıp kapanmıyor, resetlenmiyor ya da ekran gidip gelmiyorsa kart...
flash denemeden önce driver sildim tekrar black screene geçti bugün götürdüm kartı zaten biliyordu sanırım günahını almak istemem ama direkt çıkartıp aynı...
Dostlar iyi geceler bugün sapphire pulse rx570 kartımla bir bilgisayarcıda yine sapphire pulse rx6600xt ile takas ettim
Genel olarak alışveriş yaptığım bi...