Termal macunu değiştirdikten sonra babam fanları tornavida ucuna ıslak mendil takıp temizlemeye çalıştı uyarmama rağmen o yüzden oldu diye düşünüyorum...
Hocam değişimi yaptık şuan boşta 50 derece, yük altında (last of us oynarken) 70-80-85 bandında takıldı. Termal macunu tek seferde bitirdik yanlışlıkla...
Daha önce hiç almadım termal macun o yüzden çok anlamıyorum, 1 gram gayet yeterli sanırım dediğnize göre.
Evde değiştirmeye çalışırım umarım zarar vermem...
Sizin attığınız satıcı güvenilirse ordan alırım. Evde kendim değiştirme konusuna gelince, babamla bilgisayar üzerinde bir parça değişimi ne zaman yapmam...
1 sene önce yapmış olmam lazım. Anakart değiştirmiştim geçen sene bu zamanlar, bilgisayarcının yenilemiş olacağını düşünüyorum.
Kullandığım program asus...
Last of us part 1 oynarken oyun 1 kere crash verdi, ardından tekrar girdiğimde ise cpu over temprature hatası aldım. Biosda sıcaklıok 85 derece civarı...
Hocam ben kendi şahsi deneyimime göre yorum yazacağım. Ben Steelseries Arctis 1 kullanıcısıydım bu sene kulaklıkta güncellemeye gideyim dedim ve sormadığım...