5500H isimli üyenin son içerikleri

1. 5500H

Mühendislik ve ofis için laptop önerisi

Huawei iki farklı kasa kullanıyor, biri dandik diğeri güzel, D serisine karışık dağıtmışlardı, klavyesinden anlaşılıyor. Ideapad'lerin TN panelli olanları kötü, IPS'ler güzel, bu IPS. Plastik - metal kasa tercih meselesi, ben statik elektriklenmeden çok çektiğim için metal kasa pek cazip...
  2. 5500H

Steam'den oyun alıyor musunuz hâla?

alırım tabii ama şu anlık frenledim, pek benlik bi oyun çıkmadı.
  3. 5500H

Yeni Tarayıcı Eklentim:Exchange Talks

hocam bi ss atsaydınız keşke, tanıtım eksik olmuş
  4. 5500H

Öğrenilmesi En Kolay/En Zor Diller 2026

konuşma kolay çünkü irabı falan araplar bile uygulamıyor, sallayıp geçiyorlar.
  5. 5500H

Steam e 20 dolar yatırsam kaç tl keser

garip, normalde 7 24 etmesi lazım. ama sanal kart için özel şart var mı bilmiyorum ya da sonradan getirilmiş bir kısıtlama mı var bilmiyorum.
  6. 5500H

steam troy kabul etmez, visa eder.
  7. 5500H

Çözüldü✓ SİTE DOLANDIRICI MI?

bunu yapan botlar var, türk olduğunu sanmam. ama olabilir de.
  8. 5500H

Xbox cashback varmı ?

turkcell paycell'de vardı en son
  9. 5500H

yurtdışı işlemse geri almak zor ve uzun bir süreç maalesef. harcama itirazı yapabilir en fazla.
  10. 5500H

geçmiş olsun. https://www.virustotal.com/gui/url/b776c07d920e190100e35936c16d877b1da9770f079b311ceb6aa099509cf0e6
  11. 5500H

Öğrenilmesi En Kolay/En Zor Diller 2026

hocam saat kalem defter falan türkçede de var, bi yerden illa ki çıkartıyor insan. ama grameri hayvan gibi zor.
  12. 5500H

işlem saatine göre değişir hocam. ziraat'in dolar kuruna bakın direkt. mesai saatlerinde genelde daha düşük makas olur.
  13. 5500H

İsim ve Soy isim gizli bir şekilde ibana para gönderilebiliyor mu?

gönderilen kısmında yazmasın o? ben ziraat ve kuveyt'e baktım, gönderilende doğal olarak adım yazıyor çünkü kendime gönderdim ama gönderende yazmıyordu. iş bankası iç transferlerinde yazabilir belki çünkü direkt kendi sistem ağı ama dışarıya böyle değil diye biliyorum en azından dekontta...
  14. 5500H

Mühendislik ve ofis için laptop önerisi

hocam ikinci el temiz 4050 laptop bulduysan o fiyata kaçırma. fiyat güzel. ama dediğim gibi satıcı nasıl kullanmıştır, ürünün durumu nedir tek dert o. 2d düzlemde çalışacağın için harici ekran kartına ihtiyacın olmaz diye düşündüm hem de bu bütçede sıfır ekran kartlı laptop bulmak zor, ideapad...
  15. 5500H

İsim ve Soy isim gizli bir şekilde ibana para gönderilebiliyor mu?

Bunun neden görünmesini istemiyorsun, sebebini söyle, gerçekçi bir yol varsa bulalım, böyle gizli kapaklı olmuyor bra. 1769974106 Bende yazmıyor.
Geri