Iyi gunler, sistemim imzada.
Bilgisayar ile ne zaman oyuna girsem bir sure sonra ekran gidiyor veya donuyor. Ekran gidince ya no signal deyip resett atiyor...
anladım hocam güzel seçimler gibi duruyor online oyunlar ağırlıklı ise 3d seçim çok tatlı olur ayrıca r9 seçtiğiniz senaryoda daha yüksek faz vrm yapısına...
hocam fps olarak sorun yok sadece darbogazdan dolayi cpu zorlaniyor ve drop giriyor, en sonunda dadayanamayip nefessizlikten bayiliyor
1760459373
hocam...
Yeni bir sistem topluyorum ve ekran kartini aldim. Bosta duracagina eski kasama taktim. Cogu durumda gayet iyi lakin bazen islemci zorlaniyor ve arada da...
pardom hocam yanlis anlatmisim, ayri ayri satin alinabiliyor ama evet linklerdeki dediginiz gibi 5 tane ayak arti tablasiyla geliyor. bu arada eger butceniz...
hocam bendeki kisa olan oldugundan ortada yok, hem zaten ayaklarini ayri satin aliyorsunuz, istedigniz renk istediginiz versiyon, adet falan, ama 2 metre...
https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-lexar-ares-rgb-32-gb-2x16-6400-mhz-ddr5-cl32-ld5eu016g-r6400gdwa-fiyati,469730195.html
Beyaz RAM fakat gecikmesi bir tık...
hocam kullanan birri olaraktan soyle diyebilirim, 2 metre olan ddegil daha kisasi var, 60cm evet biraz ortalama kaliyor ama gayet yeterli, onun disinda eger...