baid
Reaksiyon skoru
4,399

Profil mesajları Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• hayırlı geceler olsun abi
    bunu 400 liraya aldımı içeriği vs. iyi geldi üstüne amino profilini falan da paylaşmışlar sence nasıldır
    yarın gelecek
    baid
    baid
    Sana da hayırlı geceler kardeşim
    ilk kez duydum markayı, fiyatı çok uygun duruyor amino asit profilini göremedim ama 5.500 mg bcaa gayet iyi. Fiyat yanlış yazılmış gibi sanki, 500 gram 300 TL iken 2.220 gram 580(752) TL Bence aldıysan denenebilir.
    123kral14
    123kral14
    Sabah geldi avı çok çok iyi nays kampanyası ile birleştirdim ve 403 liraya aldım lazimsa kesinlikle öneriyorum yanında 4 tane tek kullanımlık whey 2 çilek 2 kakaolu ve 1 tane l carnitine , shaker göndermişler hepsi ayrı ayrı paketteydi ve toz kir vs. Yoktu ürün 03.22 de üretilmiş 03.25 e kadar tarihi var ürünler geçen hafta çarşamba satışa sunuldu 1 yıllık planla satışa sunulmuş sanırım ve ben bu fiyat uygunluğunu önceden uretilmelerine bağladim biraz da
    • Beğen
    Reaksiyonlar: baid
    Beni bile korsancı yapacaklar bu fiyatlar ne la
    cici
    cici
    100 tl iken int yok diye iade ettiğim oyun 300 tl olmus :eek: 1 ay olmadı
    • Üzgün
    baid
    baid
    sea of thieves 400 olmuş
    • Beğen
    Reaksiyonlar: java
    Bodybuilding'i Neden Bu Kadar Çok Seviyorum

Forumda Bodybuilding'i neden bu kadar çok sevdiğini yahut abarttığıma dair söylemler aldım. Cevap vereyim.
    Bodybuilding sadece bir spor değil. Bir kültürdür. Bir hobidir. Dumbell, bar, bench gibi ekipmanlarla geçirilen o 5 dk insana terapi gibi geliyor. Bildiğiniz terapötik ilişki kuruyorsunuz.

Bodybuilding sizin yaptığınız uyduruk Powerlifting gibi değil. Powerlifting sporculara kazık atmış bir spordur. Değerini düşürmüştür. Daha da doğrusu bu Türkiye'de böyledir. Başka yerde böyle midir bilemem. Türkler daha doğrusu Anadolu halkı Bodybuilding'in değerini bilememiştir. Çünkü hem yıllarca kalitesiz sporlar tüketmişiz hem de parası olmayan bir milletiz.

Powerlifting kalitesiz olan sporculardan üretilir.Ama bunlarında niteliklisi vardır. Kas anlamında da 3 katıdır. Ama kalitelidir. Vee güç olarak çok fark var. Bunu deneyimledim.

Bodybuilding de çok değerli Multimilyon paralar döner bu pazarda. Bodybuilding basit bir şey olsaydı bu para döner miydi?

Efendim özet cümle şu ana fikir ana cümle :

Ben Bodybuilding'e çok değer vermiyorum. Siz Bodybuilding'in değerini bilmiyorsunuz. Yani sizin algınıza göre ben çok seviyor gibi görünebilirim ama öyle değil. Ben normalim. Siz normal değeri vermiyorsunuz. Bu da sizin suçunuz değil. Şartlar buna itti.
    USB gelmedi :PeepoLeave:
    1.PNG
    Squex
    Squex
    Şuan aynı fiyata alabiliyor musun
    Flash bu arada iyi değil fazla. Aktarım hızı 10lara falan düşüyor
    • Beğen
    baid
    baid
    Alamıyorum 75 TL olmuş :PeepoLeave:
    • Üzgün