Chrollo04 2 Temmuz 2021 -de -da ayırılmayınca cümleyi anlayamıyorsan bi doktora görünmeni tavsiye ederim
Çağrı Yılmaz 2 Temmuz 2021 Rick Ve Morty izliyenler için büyük bir saygısızlık.Rick ve Morty izleyenler elit kişilerdir utandırdın bizi.İzlemeye yeni başlamışsın belli 2.sezondaki tiny rick'i birde pp yapmış kendini hawli sanıyor.
Rick Ve Morty izliyenler için büyük bir saygısızlık.Rick ve Morty izleyenler elit kişilerdir utandırdın bizi.İzlemeye yeni başlamışsın belli 2.sezondaki tiny rick'i birde pp yapmış kendini hawli sanıyor.
T T The Last Dragonborn 2 Temmuz 2021 Millete velet demeden önce bir daha düşün. Velet dediğin kişiler senden daha iyi bir kişiliğe sahip.
-Yec 2 Temmuz 2021 Her şeye kızgın atan arkadaşımız fazlasıyla havalı Bu mesajı yazdığım anda yoksaya basıyorum ahahahah
Her şeye kızgın atan arkadaşımız fazlasıyla havalı Bu mesajı yazdığım anda yoksaya basıyorum ahahahah
T T Trexsons 22 Mayıs 2021 Kafan mı güzel? O kızgına ne gerek vardı? Doğruyu söyledim. İsteyen istediği kadar alır kimse de karşılamaz.
Kafan mı güzel? O kızgına ne gerek vardı? Doğruyu söyledim. İsteyen istediği kadar alır kimse de karşılamaz.

Reaksiyonlar: Kerem Işık