Bu bir tercih meselesidir ancak ben elimdeki parayla sizin örneğiniz üzerinden 4070S'in başlangıç fiyatından giriş seviyesi bir kart alabiliyorsam, aynı...
Şart değil tercih meselesi. Eğer elektriği sorunlu bir yerde yaşıyorsanız veya garantiye almak istiyorsanız biraz paraya kıyacaksınız. Ben sorunlu bir yerde...
Aslında ekstra bir şey satın almayacağım, elimde Corsair H150 var ancak kasanın üst tarafı desteklemediği ve öndeki görüntüyü bozmamak için takmamıştım, hem...
Maalesef görüntüye ve marka bütünlüğüne önem verdiğim için 360mm almam gerekecek gibi. Phantom Spirit alsam da QL120 fanları kullandığımda iyi performans...
Sanırım geçen sefer macunu iyi sürememişim ki neredeyse macun yoktu ekran kartının içerisinde. Ekran kartı macun değişiminden sonra 82 dereceye geriledi...
ekran kartı modeliniz serin çalışan bir model değil 6900xt serilerinde founder edıtııon amd kartlarıyla aynı sıaklık peformans degerlerıne sahip kendimde...
Yapabilirsem bu akşam veya yarın sabah macunları değiştirip tekrardan dönüş yapacağım.
Kesinlikle ben de bu şekilde düşünüyordum ancak internette düzgün...
Kasanın etrafının açıklığına dikkat et, fanlar temiz olsun önleri açık olsun. Bios güncellemesini yap. Format atmadıysanız yakın zamanda onu da öneririm...