2022'de 6900 XT almıştım, oyun oynayacaksan harika bir kart hâlâ ve fiyatı bu bantta ve çok mantıklı. Ancak aklında bulunsun misal yeni çıkan ChatGPT...
45W oluyormuş ECO mode, 3.8GHz 66 derece çalışıyor. Artık bir bilgisayarcıya götürüp bakayım işlemcide mi hasar var, anakartta mı. Yine çözülmezse o zaman...
Düşürme vs. olmadı hep birlikte yaptık, abim kendisi zaten benden daha yatkın tornavida vs. işlerine. Voltaj da Ryzen Master üzerinde gözüküyor. Artık benim...
Valla durum ilginç, işlemci bozulacak da, bu bozulma sıcaklık artışına sebep olacak daaaa... Güncelleme ayarlarla oynama vs. yapılıp işlemcinin voltajı...
Şu anda benim de aklıma bu yatıyor. Sıvı soğutmanın radyatörü pek ısınmıyor, dolayısıyla temas problemi olduğunu düşündüğümden bir de PTM7950 ile denemeyi...
Yani farklı macunlar, farklı soğutucu vs. takılarak denenmiş. Ortada gözden kaçan garip bir durum olmalı. Tecrübesizlik de diyemem kesinlikle. Biz buradan...
Merhaba,
Bilgisayarı ilk topladığımda uzay montaj olarak Snowman T6 Ultra ile kullanıyordum, işlemci maksimum 60 derece civarı takılıyordu. Bir süre sonra...