67.Bahadır isimli üyenin son içerikleri

1. 6

İncehesaptan ürün alınır mı?

Strife 2657 özelliştirilmiş 2 hafta önce faturası oluşturulmuş ama hala hareket yok.Sürekli kargo şirketlerini bahane ediyorlar.
  2. 6

İncehesaptan ürün alınır mı?

Tam 1 ay oldu siparis vereli hala kargoya verilmedi sistemim ona göre düşün kardeşim.
  3. 6

Da sistem 2 ne zaman kargoya verilir

Tarihi mayıs yazacağıma haziran yazmışım.Kimseyi durduk yere kötülediğimiz yok.
  4. 6

Da sistem 2 ne zaman kargoya verilir

21 mayısta sipariş verdiğim sistemin geçen hafta pazartesi faturası çıktı;ama hâlâ bu güne kadar kargoya verilemedi.
  5. 6

İnce hesap su koyuverdi

Gelişmelerden haberdar edeceğim arkadaşlar.
  6. 6

İnce hesap su koyuverdi

O korona sürecinde ben farklı firmalardan monitör,klavye,maus siparişide verdim.En uzunu 3 günde gelmisti.Koca sistemin 3 günde gelmesi elbette beklenemez ama tarih vermelerine rağmen,sipariş verirken ürünün stokta olmasına rağmen sonradan pürüz çıkarmaları son derece üzücü.Tüketiciyi embesil...
  7. 6

İnce hesap su koyuverdi

Arkadaşlar 21 mayısta sipariş vermiş olduğum ve bugün itibari ile 21.günü biten 7 bin tllik sistemim hala montaj aşamasında.Sistemi oluştururken seçmiş olduğum CMT340 tipi kasa stoklarında kalmamış,dalga geçer gibi bunu 15 gün geçtikten sonra arayıp söylediler.Şuan linkte bulunan Asus vento tipi...
  8. 6

Ince hesaptan sistem bekleyen var mi ?

21'inde sipariş verdim henüz bir gelişme yok
  9. 6

Incehesap hazir sistem

Mesai saatleri dışarısında eft yaptığın için bankanın yatırdığın hesabına açılış saatinden sonra geçer para
  10. 6

6500-7000tl ye monitör hariç sistem tavsiye

Dün aldığım sistem
  11. 6

RX 5700XT Sistemi tamamladım

Bu sistemide tavsiye ederim çoğu kişi sorunsuz çalışacağını söyledi.
  12. 6

6500-7000 arası sistem önerisi

Sistemi aldım f/p oldu.Herkese teşekkürler.
  13. 6

Okuma yazma hızı yüksek olduğu için tercih etmiştim.Tavsiyeniz var mı ?
  14. 6

En son attığım sistem nasıl sizce ?
  15. 6

Açıkcası diğeri daha cok cezbetti.5700 8gb oluşundan.Benzer bir sistem kurabilirsek super olacak.Ayrıca 3600 şart değil.3500x olsa oyun için daha hoş olur. 1590005580 https://www.incehesap.com/strife-2657-thetabetaplays-gaming-pc-fiyati-45792/ Ekran kartını XFX AMD Radeon RX 5700 XT RAW II...
Geri