Valla klasik saat kullanıyorum, pili değiştirmeden değiştirmeye çıkarıyorum :D Uyku, banyo, deniz vs her senaryoda kolumda ya :)
Hocam benim de telefon...
Eğer tüm özellikleri açık kullanırsan 1 gün bile götürmüyor. Ben çoğu ayarı kapalı kullanıyorum rahat 1.5-2 gün götürüyor. Örneğin WiFi, Always on display...
Saatten yana şüphesi olan yok sanırım, herkesin aklındaki tek soru şarj mevzuu. Şarjı nasıl hocam? Az gidiyorsa sürekli takıyor olmak bayıyor mu insanı?
Hocam ben 3 sene Gear Sport kullanmış biri olarak, en son pil ömrüden dolayı bırakma kararı aldım. Tabii bu cihazlar çok daha yeni ve güncel. Şuan Huawei...
4-5-6 serisini önermem. Tek sebep batarya performansı. 1 günü zor çıkarıyor. Watch 7'de 2.5 gün gidiyor dediler ama ne kadar doğru bilmiyorum.
Sen de alma...
Sakin ve derin nefes al bu bir indirim olabilir ama ihtiyacın yok sadece kapitalizmin sana oynadığı küçük oyunlar, nefes al ver, bu ay kredi kartını...
Al sat uğraşılmaz da bi akıllı saat hevesi de yok değil. Fiyatı da uygun olunca alsam mı bilemedim valla. Şarjı inanılmaz az gidiyormul galiba o biraz...