78mba18 isimli üyenin son içerikleri

1. 7

5070 ve i5 14600KF'li sistem.

2. el satış açısından da kutulu daha avantajlı olur diye düşünüyorum. Ben alsam kutusuz alırım bu arada (kendim toplasaydım) o ayrı tabi ama hazır sistemde hepsi kutulu geliyorken daha iyi olmuş oluyor tabi.
  2. 7

Bu noktada 14600KF çok daha üstün kalmış oluyor. Keza GPU açısından 5070 TI çok daha iyi olsa da markası açısından Gigabyte daha üst segment diye düşünüyorum. Ayrıca bahsettiğiniz RAM de Twinmos. Attığım sistemden önce ben de Gravix 5A'yı özelleştirip almayı düşünüyordum ancak neredeyse tüm...
  3. 7

Kesin suretle hazır alacağım. Bahsettiğiniz ürünler güzel fakat bence bazı önemli detaylar var. Örneğin işlemci için verdiğiniz fiyat kutusuz versiyon için. Kutulu olduğu zaman yaklaşık 2.000 TL'lik bir fark çıkıyor. GPU konusunda da Gigabyte'ın daha üst segment olduğunu düşünüyorum. Anakart...
  4. 7

Sağolasın hocam. 1756025982 Daha uygun önerilerinize açığım hocam.
  5. 7

Burada da bahsettiğim gibi hocam şu an değiştiremiyorum. Yoksa frekans/CL oranını >20 yapacaktım. Kısa zamanda bunu yapmayı planlıyorum.
  6. 7

Bahsetmeyi de unutmuşum: hazır sistem olduğu için RAM değiştiremiyordum. 7500F'li sistemde çok daha iyi bir seçenek vardı ancak işlemciler arası fark çok büyük. Dolayısıyla bu sistemi alıp kısa vadede RAM değiştirip bir SSD daha eklemeyi düşündüm.
  7. 7

Hocam bahsettiğiniz parçalar ile 71k'yı geçiyor şu anda fiyat. Üstüne üstlük kendim toplama deneyimim yok ve kimseye güvenemiyorum. Dolayısıyla kurumsal bir yerden hazır almak daha güvenli geliyor. Normalde 7500F'li aynı GPU'ya sahip diğer donanımları daha üst segment olan bir sistem...
  8. 7

Doğrudur hocam. Neden öyle yazılmış anlamadım ama 2x16. 1756023217 Aynı fiyata GPU dışında diğer parçalar biraz daha üst segment olacak şekilde 7500F koyabiliyorum ancak.
  9. 7

Vatan'da bu sistem yaklaşık 62.500 TL'ye geliyor. Ne düşünüyorsunuz?
  10. 7

Çözüldü✓ Donanım Arşivi Gravix 5A bu özelleştirmelerle nasıl olmuş?

Sağol hocam size de hayırlı olsun şimdiden güle güle kullanın.
  11. 7

Ben de naçizane aynı şekilde düşünüyordum. Bir süredir teknoloji ile ilgilenmediğim için emin olamadım. Webde okuduklarımla içim pek rahat etmedi. Hesaplayınca aslında pek gözle görülür bir fark olmadığı için ve marka güvenilirliği daha yüksek olduğu için Crucial'ı tercih etmiştim. Sizin...
  12. 7

Tavsiyeler için teşekkürler hocam. TwinMOS konusunda emin olamadığım için Crucial seçmiştim. TwinMOS hakkında düşünceniz nedir?
  13. 7

Sistem hakkında görüşleriniz nelerdir? Bu fiyat düzeyinde bulabildiğim en kaliteli olduğunu düşündüğüm sistem bu. Parçaları tek tek alıp kendim toplamak da yemiyor açıkçası kimseye güvenemiyorum toplatmak için ve hiç tecrübem de yok.
Geri