Arkadaşlar bikaç gün önce ips ve va panel arasında çok kararsız kalmıştım. Ekran curved olsun ama renklerden de taviz vermeyeyim istiyordum. En sonunda gözü karartıp oled monitör almaya karar verdim. Hem UWQHD hem curved hem OLED tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor gibi. Sizce nasıl monitördür?
Arkadaşlar şöyle bir güncelleme oldu. Bilgisayar tamircisine gittim ve sorunun psu da olduğunu söyledi. Power düğmesine basınca fanlar yarım saniye dönüyor ve tekrar duruyor. bu problemin bir çözümü var mıdır yoksa psu yu garantiye mi göndermeliyim?
Arkadaşlar 15 bin bütçem var (belki bir miktar daha aşabilirim bu bütçeyi) ve ultrawide kavisli bir monitör arıyorum. Bu fiyat bandında çok fazla tercih yok birkaç model arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz veya sizin önerebileceğiniz daha iyi bir monitör var mıdır...
Denedim ama sonuç alamadım hocam :(
1701705121
CPU soğutucum bugün geldi taktım ama hala çalışmıyor.
1701705364
Elimde boşta kalan böyle kablolar var bu arada bunları takacak uygun bir yer bulamadım...
Evet hepsini yaptım ancak reset ve power kablosunda + ve - kutuplar gösterilmiyor yine de iki türlü bağladım bir şey değişmedi.
1701544884
Ramlerde a2 ve b2 slotlarında first işareti var ben de o iki slotu kullandım ama tek tek deniyeyim bir de sonucu tekrar yazarım
tabii ki de hocam :D
1701540721
Bunu nasıl yapabilirim bilmiyorum :/
1701540868
Net görünüyor mu bilmiyorum ama isterseniz daha fazla fotoğraf çekebilirim
Arkadaşlar pc işlerinden pek anlamıyorum ama bir pc topladım ve kasa kurulumunu video izleyerek kendim yaptım. Ancak şu an güç düğmesine bastığımda kasada hiçbir değişiklik olmuyor. Ne bir ışık yanıyor ne bir fan çalışıyor. Yardımcı olabilir misiniz? Sistem parçalarını aşağıda paylaşıyorum...
hocam işlerimden dolayı son dönemlerde biraz yoğunum sistemi yeni kuruyorum hatta kurarken de sorun yaşıyorum büyük ihtimalle acemiliğimden. Haftaiçi bir bilgisayarcıya götürüp baktırıcam