7Meç isimli üyenin son içerikleri

1. 7Meç

Puff estanbul güvenilir mi?

Hocam pod için önereceğin bir site ve cihaz var mı ? Ve bu pod elektronik sigarayla aynı mı oluyor. Tam olarak olayı ne
  2. 7Meç

Puff estanbul güvenilir mi?

aldınmı hocam
  3. 7Meç

Yurt dışı playstation fiyatı için öneri bekliyorum.

hangi ülkeden getirecek
  4. 7Meç

PC FC25 İÇİN GAMEPAD KOL ÖNERİSİ

çok abartı bir şey beklemiyorum fc25 oynayacağım bir de bi kaç hikayeli oyun oynarım fiyat performans olarak önerebileceğiniz bir kol var mı bu kolu buldum fiyat performans olarak...
  5. 7Meç

CLASH OF CLANS ALTIN BİLET İNDİRİMİ

Merhaba 2 hafta önce Clash of Clans'a başladım ve altın bilet almak istiyorum ama ilk satın alma indirimi hesabıma düşmüyor. Belediye binası 9. seviyede onunla bir ilgisi olabilir mi bilmiyorum. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
  6. 7Meç

ANDROİD STUDİO EMULATOR HATASI

Bilgisayarımda android stuido kuruluydu daha böyle bi hata almıyordum 2 gün önce format attırdım böyle bi hata almaya çalıştım çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi ? yabancı kaynaklardan çözmeye çalıştım ama yapamadım aynı şekilde gpt ile de denedim ama yapamadım.
  7. 7Meç

Android Studio SDK kurarken devam etmiyor

Merhaba 2 gün önce bilgisayara format attırdım ve daha öncesinde android studio ve sdk yüklüydü format attıktan sonra yeniden yüklemeye çalışıyorum fakat görseldeki gibi kalıyor ve devam etmiyor yarım saat bekledim hiçbir şey değişmiyor. Neden kaynaklı olabilir ve çözümünü bilen var mı ?
  8. 7Meç

E-Yooso Z11 hangi renk keycaps güzel olur

hocam konu dışı klavyeden memnun musun birde nereden aldın linkini atabilir misin
  9. 7Meç

SSD VE RAM UPGRADE İÇİN YARDIM

tamamdır hocam rami alıyorum o zaman çok teşekkür ederim
  10. 7Meç

3050ti var hocam 8+16 şeklinde oluyor mu bilmiyorum 1709979639 https://www.epey.com/laptop/acer-nitro-5-an515-58-50lb.html laptop bu hocam
  11. 7Meç

Arkadaşlar ram ve ssd alacağım ama hangisi uyumlu bilmiyorum. Acer nitro an515-57 laptop kullanıyorum. 8gb ram mevcut laptop da 16gb ram alıp 8 i çıkartmayı düşünüyorum. aynı ramden bulabilirsem 16 yerine 8 de alabilirim. aşağıda gösterdiğim ram ve ssdyi almayı düşünüyorum uyumlu mudur başka...
  12. 7Meç

.........

hangi site hocam ?
  13. 7Meç

🔥İndirim 🔥Steam Cadılar Bayramı İndirimi Başladı Tartışma Konusu🔥

satın alma sırasında böyle hata alıyorum tek sorun bende mi steam mi çöktü ?
  14. 7Meç

forest1 var zaten bitiridim forest2 olabilir de sunkerland çok hoşuma gitmedi hocam
  15. 7Meç

hayatta kalma olablir kankam pve de olabilir farketmez açıkçası
Geri