[H3 id='HP+Victuslarn+Hall+senr+sorunu+olduunu+duydum+o+yzden+uzak+durmay+dndm.']HP Victus'ların Hall senör sorunu olduğunu duydum o yüzden uzak durmayı düşündüm.[/H3]
Merhaba, 40.000 TL bütçem var. Bu iki laptopu buldum ancak çok fazla laptop var önerilerinize açığım.
https://www.hepsiburada.com/lenovo-loq-intel-core-i5-12450hx-24gb-512gb-ssd-rtx4060-freedos-15-6-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-83gs00pptr-p-HBCV00008LWPWZ?magaza=Tekno%20Dream...
Kendisi yazılım mühendisliği okuyor 1-2 sene hem oyun oyun oynayıp hemde iş yapabileceği bir laptop lazım fiyat bandına baktım 3050 var çoğu pc de emin olamadım öneri pc varsa değerlendirmek isterim.
Merhaba kendime custom klavye yapmak istiyorum. Biraz araştırma yaptım ama çok detaylı bir iş ve beynim bulandı. Kendime %60-65 boyutlarında bir klavye yapmak istiyorum ve sosyal medyada çokca gördüğüm marshmallow switch kullanamk istiyorum, biraz fiyatlarına baktım ama bütceme göre cidden tuzlu...
Evet haklısın bende bu durumun ama şu an
Bende bu durumun farkındayım. Şuan bir üniversite okuyorum ve şu an alıcağım telefon beni 2-3 yıl sonra işe başladığım zamana kadar beni idareten kullanıcağım bir telefon olucak . Bende istiyorum daha yüksek modeller almak ama şu anki elimde olan...
Android tarafında bir ön yargım var firmalar çeşitli cihazlar çıkartıp bütün cihazlarına yeterli yazıl desteğinde bullnmayıp eskiktme yöntemini uyluyorlar. İphone da bunu yapıyor yazılım desteği kesilse bile iphone cihazlar yine de bir android telefondan daha iyi konuma oluyor
Haklısınız bunun bende farkındayım g
Şu an elimde iphone 7 var bir telefondan çok bir beklentim yok gündelik şeyler için kullanıyorum müzik dinlemek, sosyal medya ve mesajlaşma için kullanıyorum ve şu anki kullandığım telefonla yakın çevremdeki orta segment android kullanan arkadaşlarımın...
Uzun zamandır iphone kullanıcısııyım. Dönemine göre geri kalmış modeller kullandım. Elimde belirli bir miktar para var Xs ve ya 11 almayı düşünüyorum. Easycep üzerinden almayı düşünüyorudum ama şu son 2 ayda yaklaşık 6000 tl civarı pahalandı . Anddroid kullanmak istemiyorum Çok fazla fotoğraf...
Acer Nitro 5 AN515-55
Intel Core i5-10300H
8 GB RAM
RTX™ 3050 4 GB Ekran Kartı
laptopu alalı 2 hafta oldu ve oyunlarda çok ciddi derece fps düşmesi oluyor lolde 130 140 fps alırken 2. el 50 40 fps düşüyor laptop soğutucum var nitro sense fanları maximum düzeye çekiyorum ama fps yine düşük...