800PW isimli üyenin son içerikleri

1. 8

Renk doğruluğu yüksek monitör önerileriniz

Tasarım ve oyun alanlarında kullanmak için renk doğruluğu olabildiğince yüksek bir monitör arıyorum. 27" 1440p - 240hz ya da 24" 1080p - 240hz şeklinde olmasını tercih ederim. Bütçeyi attığınız monitörlere göre şekillendireceğim için üst limiti 15.000₺-20.000₺ gibi sayabilirsiniz. Sizden tek...
  2. 8

Acer Predator Helios Neo vs HP Victus 16-S0004NT

Nitrolar genel olarak nasıl cihazlardır? Uzun vadede sorun çıkarır mı? Kasası dünyanın en şık ya da en iyi üretilmiş kasası bile olsa benim gözümde hiçbir değeri yok artık maalesef. Bir kez ağzım yandı bir daha yanına bile yanaşmam.
  3. 8

Acer Predator Helios Neo vs HP Victus 16-S0004NT

https://www.hepsiburada.com/acer-predator-helios-neo-intel-core-i7-13700hx-16gb-512gb-ssd-rtx4070-freedos-16-tasinabilir-bilgisayar-nh-qlvey-003a17-p-HBCV00005SDYPC VS...
  4. 8

Corsair Katar PRO XT Wireless iyi midir? Tüm çevre birimlerim Corsair olacak.

Başka mouse'lara bu mouse'dan 2 kat daha uzun ömürlü olmadıkları ya da 2 kat daha iyi performans vermedikleri müddetce yaklaşmak istemiyorum (bu fiyat aralığında). Yani bu mouse parasını hak edecek bir mouse mudur? Geçen açtığım konuda mouse sormuştum ve SteelSeries önerisi gelmişti ama bu...
  5. 8

Çözüldü✓ Laptop, monitör, klavye, mouse ve kulaklık önerisi.

Klavye de en az mouse kadar önemli benim adıma. Bileğime ve parmaklarıma kramp giriyor laptop klavyesi kullanırken. Şimdilik membran bir klavye bile alabilirim ucuzundan.
  6. 8

Attığınız laptopun ses kartı yeterliyse 3.5mm normal bir kulaklık da olur, eğer iyi değilse USB olması daha iyi olur. Müzik sesini EQ kullanmadan kaliteli verse yeter. Oyun oynayacağım zaman EQ ayarı yaparak düzgün bir oyun sesi alabilirim.
  7. 8

Kablosuz mouse isteme sebebim de işe götürüp getireceğim için. Ayak bağı olmasını istemiyorum taşırken. Soul hocamın attığı mouse iyiyse eğer onu alır, yanına da bir tane 1K'lık kulaklık alırım eğer o fiyata düzgün bir öneriniz varsa.
  8. 8

Hatta bunu alsam yanına steelseries kablosuz ve bir de güzel bir kulaklık da olur eğer monitor ve klavyeyi sonra al diyorsanız. 1676399872 Bunun ekranı yeni bir monitör alana kadar renklerle çalışmak için yeterli olur mu peki?
  9. 8

Peki hocam böyle yapsak yanına 4K bütçe ile güzel bir kulaklık ve mouse önerir misiniz? Araya sıkıştırabilirseniz klavye de olur. Laptop klavyesi kullanmak pek rahat hissettirmiyor.
  10. 8

O laptopta gözüm vardı aslında ama termalleri için sorunlu dediler, kronik gibi. Ama şu da var, çalıştığım iş yeri de, bilgisayarı kullanacağım oda da gayet soğuk yerler. Altına soğutucu da koyacağım için sorun olmayacağını ancak bunların bile yardımı olmayacağını söylediler*. Bazı kişiler...
  11. 8

Konuda da yazdığım gibi, %60 oranında oyun için, %40 oranında grafik tasarım için. Adobe uygulamaları ve Blender ağırlıklı.
  12. 8

Rival 3 kablolu kullandım önceden. O yüzden boyut farkı sordum. Rival 3'ü kavrama hissi aşırı iyiydi.
  13. 8

Linkte attığınız cihazı mı yoksa ROG olanı mı? 1676399087 Öyle bir şey yapmayacağım zaten, örnek olması adına söyledim sadece. İleride masaüstü de alacağım için şu an aldığım laptop dünyanın en iyisi olmasa da olur.
  14. 8

ViewSonic güvenilir bir marka mıdır?
Geri