Game Pass'te var aylık 209 TL'ye alıp oynanır. Türkçe dil desteği veren oyunu bir zahmet böyle oynayın. Zamanında 345 TL'ye Steam ve Epic'te uzun süre bu...
Buna para vermek yerine her zaman söylediğim gibi pc alın gamepad alın takılın. paranızı oyunlara harcamak istemiyorsanız benim gibi crack oyun indirip...
Bu forum paylasim yapanlara tavsiyem ekran kartı tavsiye paylaşımı yapmayın çünkü kimse tatmin olmuyor. Ucuz kart koyarsın, heatsinki ince der ısınır...
Ben de şimdi yaptım ortalama 5 dakika sürdü, 500 TL anında geldi. Steam cadılar bayramı indirimlerinde kullanırım artık. Nays'la %10 geri ödemesi de varmış...
Soğutması kötü diyen arkadaşlar ne kullanıyor? Kart %50-55 fan hızlarında 67-68 dereceyi geçmiyor. Gayet serin ve sessiz çalışıyor. 2. Ellerin de 3200-3500...
Hayatta vermem bu parayı içim acır paramı buna bayılırsam bunu alıcağıma gider 40 liraya itemsatıştan 3 aylık hesap alırım (aldım) onun sorunu sadece...
Ön siparişte 330 TL'ye almıştım gayet uygun bir fiyat 450 TL'ye alınır, bu oyuna değer bir fiyat. Ben de hikaye DLC'leri için 183 TL'lik Deluxe Upgrade...