- Birincisi ben senin biladerin değilim, onun doğrusu da birader zaten. İkincisi 37 yaşında biri olarak Crack denen şey Crack olmadan çoğunuz bilgisayar...
Ön siparişle almıştım oyunu 2 kez %100 başarım olarak bitirdim, toplam 35 saat sürmüş. İlk oynayışım, en zorda oynadığım ve her şeyi araştırarak ilerlediğim...
Geçen hafta bitirdim oyunu.Parasını sonuna kadar hakeden bir oyun. Oynarken çok büyük zevk aldım. Bittiğine de üzüldüm açıkçası. Yaklaşık 16 17 saat sürer oyun
Darksiders bütün seriyi Gamersgate'ten Steam key olarak en ucuza buradan alabilirsiniz.
https://www.gamersgate.com/games/?query=darksiders
Aynı şekilde...
Oyunu orjinal alıp yalnızca dlcyi crackleyebiliyorsunuz.
Tlou daha kısa bir oyun olduğu için onu direkt olarak crack bitirmek daha akla mantığa uyuyor.
Game Pass'te var aylık 209 TL'ye alıp oynanır. Türkçe dil desteği veren oyunu bir zahmet böyle oynayın. Zamanında 345 TL'ye Steam ve Epic'te uzun süre bu...
Buna para vermek yerine her zaman söylediğim gibi pc alın gamepad alın takılın. paranızı oyunlara harcamak istemiyorsanız benim gibi crack oyun indirip...
Bu forum paylasim yapanlara tavsiyem ekran kartı tavsiye paylaşımı yapmayın çünkü kimse tatmin olmuyor. Ucuz kart koyarsın, heatsinki ince der ısınır...