Bazı üstün zekalar da diyor ki aklını sevdiklerim, apoyu çıkarmazlar o kadar da değil diye ulan aha buyur beyefendi diyor şimdi. Yarın sayın çok kıymetli...
Bak yaz bir kenara bu dediklerim olduğu taktirde yani ülke tamamiyle yok olma noktasına gelirse bu millet hiçbir şey yapamayacak her ne olursa olsun diyorum...
Senin o akıllı milletin yarısı devlet aklı ne yapsa yeridir diyor diğer yarısınin bir kısmı muhalefeti muhalefet sanıyor bir kısmı da ne yaşandığının...
Bence de öyle halkın yarışı memnun ülke tamamiyle gidince iş işten geçecek zaten o zaman millet kendi derdine düşer ne demişler birleşirsek beraber olursak...
Kanka ben de @sontoxic ile aynı düşüncedeyim sanırım. Şöyle düşün apoyu cikarsalar meclise getirseler falan bak ne yaparlarsa kimsenin elinden bir şey gelir...
Bunlardan hiçbir b. olmaz Allah kahretsin ulan ne kadar düzgün insan varsa hepsi altta tepedekiler muhalefeti de beceremiyor chp icinde düzgün insanlar var...
Kk denen eleman seçimi verdi gözlüklü eczacıyı da savunmuyorum zaten ama ortada böyle bir şey yokken CHP ye PKK diyen ahapeli ve mehapeli milliyetçiler ne...