Bu anakart geçen yıl 3399tl ye aldım. Başta sorunsuz kullanıyordum daha sonra pc yi kapatınca tetik almamaya başladı sorun power olduğunu düşünüp çok...
l7 air ve l8 max modellerini aldım l8 sorunlu çıktı iade oluşturdum cevap yok desteğe yazdım dönüş olmadı hiçbir şekilde ulaşılamıyor. hatta sitelerine...
Problem yaşarsanız kesinlikle iletişim yok üç beş fazla verip sağlam yerlerden alış veriş yapın iki ürün aldım biri sorunlu çıktı maalesef elimde kaldı...
Kusura bakmayın bende hata bu üslupla konuşan birine cevap vermemem gerekirdi insanları yanlış yönlendirmemek adına açıklama yapıyorum amacım sizi ezmek...
öncelikle bende siemens in üst seviye modeli mevcut aklınızda soru işareti kalmaması adına söylüyorum.
bu videoları izleyerek kahve makinesi aldıysanız...
9070xt de fiyat olarak hangisi uygunsa onu almak en doğrusu performans farkı fiyat farkına değmez sadece bir tık soğutma ve görsel farkı var o kadar. Xfx...
hocam öncelikle ktc sipariş etmiştim ölü piksel çıkınca ve redditte 4-5 ay kullanım senaryosunda oluşan ekran problemlerini de duyunca iade edip aoc aldım...