muhtemelen darboğazdan dolayı çünkü bu sistemde 4060 la cs de 250 fpsin altını pek görmüyordum 1280x960 da bu kartla 200ü nadir görüyorum.Sıcaklık değerleri...
Emeğinize sağlık , dikkatimi çeken bende 6800xt ile 2k pubg de 180-200 arası veriyor ultra yüksek ayarlarda sizde neden 1080p de bu kadar düşük geldi acaba...
Vallahi hocam bilgilendirme için öncelikle teşekkür ederim . cw gerçekten çok sıkımtı ama az miktarda olursa beni çok etkilemiyor kulaklık ile oynuyorum...
Fiyatı yükseltmek için stokları koklatıp koklatıp çekiyorlar . tamam rağbet var ama hiç mi ön hazırlığı yapılmadı yani bu kartlarında böyle az az geldi ...
Günde birkaç kez kontrol ediyorum 5 adet stok koymuş koskoca hepsiburada ellağam sepete ekle diyene kadar bitti .
Tekrardan kontrol edince 31k ya son bir...
850w güç kaynağı yapıyorsun cpu/pci girişi 3 adet ben şimdi 9070 xt ile kullanmak istesem 3 ekran kartı 2 de anakarta cpu olarak bağlamak imkansız nvdia...
Dostum yeter be tamam iPhone kötü almayın siz. Ne istediğini bilen biri için oldukça iyi telefon. S25'ten daha iyi videolar ve fotoğraflar çekiyor tek...
Hepsiburada yı kaçırdık tekrardan stok gelmesini bekliyorum 6800 xt yetiyor aslında ne kadar ihitiyacım var bilmiyorum ama bakalım artık taksitli almam şart .
Piyasası bu ister beğenelim ister beğenmeyelim 4060 ti doğrudan rakip hatta vram den ötürü daha iyi şimdi 4060 ti fiyatlarıda ortada 3 fanlı canavar gibi...
Şakasına söyledim zaten de durumun bir tık iyi olsa bile neden bu satıcıların aç gözlülüğü yüzünden bir ürünü hakkı olan fiyatlara alamıyoruz ki . ama çok...
Boşver ekonomiye katkın olsun sana dokunmaz öyle bir kaç bin lira :cool:
Aynısı benim anakartta olmuştu 8.5k ya aldığım kart 7k ya düşmüştü .
Canını...