Hocam önerileriniz için teşekkürler fakat ben 0 temiz kurulum yapmak istiyorum. Bilgisayarı sıfırla yapmak temiz bir kurulum olmuyor ne yazık ki. 2 flash disk istememin sebebi ise tek seferde yapmışken ikisini de yapmak.
Bilgisayara virüs bulaştı. Format için. ISO dosyasını yazdırma lazım. Elimde flash disk yok. Hızlı flash disk önerir misiniz? Son olarak 2 tane alırsam daha iyi olur çünkü birine Windows 11 diğerine Windows 10 yazdırmayı planlıyorum.
Bütçem: 2 flash disk maksimum 500 TL.
Bu nasıl...
Ben kullanmıyorum o mouseu ama kullanan arkadaşlarım çok ta beğenmedi skatezleri
1738306004
Hocam forumda bir arkadaş böyle takmış. Bana da iyi gibi geldi.
Merhaba, kendime yeni mouse almak istiyorum. Sürekli düz metinde konu açmaktan sıkıldım. İlk defa anket deneyeceğim. Yanıtlarınızı bekliyorum. Yanıtlayan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
https://ajazzbrand.com/products/ajazz-aj159-apex-mouse?srsltid=AfmBOoo4giwDgyhPYLx3gTbjyJ9PllX1DZhajOqzAHGhQCZLhisiV2FK
Bu ürünü almak istiyorum. Gümrüğe takılır mı?
Merhaba, mouse almak istiyorum fakat bu ikisi arasında kararsız kaldım. Sizce hangisini almalıyım? R1 Pro alamadıktan sonra R1 almanın bir anlamı yok gibi geldi ama Z1 de sorunlu gibi yazılar okumuştum. Çok kararsız kaldım.