F/p olarak zaten söylenecek bir şey yok, en az 7-8 tane farklı masaüstü sistemim oldu, ilk defa psu’su bu kadar kısa sürede arıza yapana denk geliyorum, çok şaşırdım fsp konusunda.
Rx6800 zaten beni 2-3 sene daha götürür.
PSU ile ilgili bu sabah aradılar, fan’ı değiştirmişler, test ettik sorun yok dediler ama o sesin ve titreşimin bence fanla alakası yok, değişim istemiştim ama önce onarım dediler, psu yarın elimde olacak.
Bu markayı tekrar olsa tercih etmem, kalite konusunda sorun olduğu ortada.
Mesele çok ciddi kardeş, psu patladığında genellikle sadece kendisini patlatmıyor, tecrübeyle sabit, 1 adet workstation psu'su patlamış biri olarak söylüyorum, yanında anakart ve 1 adet ssd'de gitmişti.
6800'lü sistemi alan arkadaşlara uyarı niteliğinde tecrübemi paylaşmak isterim, PSU tarafında son 3 gün itibari ile sorun yaşamaya başladım, FSP 700 watt h3-700 kodlu PSU'nuz varsa ve 6800'lü sistemi kullanıyorsanız, bence PSU'nuzu acilen değiştirin, bendeki son 3 gündür ciddi bobin sesi ve...
65” Philips ambilight televizyonumda fabrikasyon var, bu kadar rahatsız edici bir özelliği almak için ekstra neden para veriyorsunuz anlamıyorum, daha ikinci gününde direk kapatmıştım özelliğini.