_Baris_ isimli üyenin son içerikleri

1. B

❌İndirim Bitti! 42.899 TL Lenovo Legion 5 Pro 82RF00N1TX i7-12700H 16 GB 1 TB SSD RTX3060

3060 makinaya bu saatten sonra bu parayı vermek?
  2. B

🔥İndirim Skechers resmi mağazada kelepir fiyatlar var

3 adet mont aldım, teşekkürler
  3. B

Ana Konu 🖥️DA YENİ SİSTEM YAYINDA 9999'TL🖥️

F/p olarak zaten söylenecek bir şey yok, en az 7-8 tane farklı masaüstü sistemim oldu, ilk defa psu’su bu kadar kısa sürede arıza yapana denk geliyorum, çok şaşırdım fsp konusunda. Rx6800 zaten beni 2-3 sene daha götürür.
  4. B

PSU ile ilgili bu sabah aradılar, fan’ı değiştirmişler, test ettik sorun yok dediler ama o sesin ve titreşimin bence fanla alakası yok, değişim istemiştim ama önce onarım dediler, psu yarın elimde olacak. Bu markayı tekrar olsa tercih etmem, kalite konusunda sorun olduğu ortada.
  5. B

🔥İndirim Nike %50 indirimli ürünler

Nike presto ayakkabın fiyatı baya iyi, çektim bakalım olmazsa iade
  6. B

❌İndirim Bitti! TEBİLON UNLOST X-9070 57.999 TL UZUN VADE TAKSİT VAR

Rampageler frisbyler dans ediyor sistemde 😂
  7. B

Benetton Ve Pierre Cardin %50 İndirim

2007-2008 yıllarında hatırlıyorum ne markaydı ya benetton, şimdinin tommy'si falan gibi birşeydi.
  8. B

FSP ile görüştüm, inceleme için psu’yu göndermemi istediler, kargoya verip gönderdim, duruma göre buraya sonucu paylaşacağım.
  9. B

Mesele çok ciddi kardeş, psu patladığında genellikle sadece kendisini patlatmıyor, tecrübeyle sabit, 1 adet workstation psu'su patlamış biri olarak söylüyorum, yanında anakart ve 1 adet ssd'de gitmişti.
  10. B

6800'lü sistemi alan arkadaşlara uyarı niteliğinde tecrübemi paylaşmak isterim, PSU tarafında son 3 gün itibari ile sorun yaşamaya başladım, FSP 700 watt h3-700 kodlu PSU'nuz varsa ve 6800'lü sistemi kullanıyorsanız, bence PSU'nuzu acilen değiştirin, bendeki son 3 gündür ciddi bobin sesi ve...
  11. B

🔥İndirim GS Store İcardi Tshirt 199TL Resmi Mağaza

Wanda Nara'nın rap'çilerle olanı olsa direk alırdım.
  12. B

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Ekranı olan hiçbirşey diyelim 😁
  13. B

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Bilmemeleri bence mümkün değil, zaten depodan monitör ve ekranı olan hiçbir şey alınmaz, %99 ölü pikselli gelecektir.
  14. B

🔥İndirim Govee Envisual T2 TV Arkası LED (55-65 inch) (4750 TL)

65” Philips ambilight televizyonumda fabrikasyon var, bu kadar rahatsız edici bir özelliği almak için ekstra neden para veriyorsunuz anlamıyorum, daha ikinci gününde direk kapatmıştım özelliğini.
Geri