_Bir Garip Yolcu_ isimli üyenin son içerikleri

1. B

Yardım Titreşimli Alarm Önerisi (Lütfen)

dostum ihtiyacına uygun bir ürün bulabildinmi acaba , bende aynı konudan muzdaribimde :(
  2. B

🔥İndirim Amazon 200TL'ye 80TL İndirim +40TL Kupon (Yeniden Aktif!!)

beyler bluetooht kulaklık önerisi olan varmı bu kulaklığı kullanmam için çok sık kullanan birisi değilim , şu aşağıda ki linkte ki gibi bir şey olsa işimi görür...
  3. B

🔥İndirim Xiaomi Redmi Buds 4 Active 259,00 TL Amazon Kupon ile

kardeşim yeni hesap açtım kardeşime ancak kod gelmiyor sebebi nedir acaba ?
  4. B

Adidas Gurmeleri Yardımınıza İhtiyacım var :(

inan bilmiyorum ki usta , bu ikinci siparişim birde , ilkide aynıydı ne yapsam bilmiyorum , ayakkabının modelinide çok sevdim açıkcası iade etsem birde yeni model araştmama gerekecek , sizinkinin fotoları varsa ayağınızda atabilirmisiniz acaba
  5. B

🔥İndirim Adidas sepette %30 indirim

usta benim paylaştığım gönderide adidas ayakkabıma bir bakarmısın acaba bir sıkıntı varmıdır ne dersin ?
  6. B

Adidas Gurmeleri Yardımınıza İhtiyacım var :(

Arkadaşlar Amazon.com.tr (Satıcı :Amazon) 1 Hafta Evvel Adidas Advantage marka böyle bir ayakkabı aldım ancak kenarları bu şekilde biraz garip duruyor sanki anlam veremedim , bundan evvel aynı ayakkabıdan tekrar sipariş etmiştim oda böyleydi onu iade ettim bunu aldım , buda onun gibi garip...
  7. B

200 Bin TL alınabilecek araba ?

Kardeşim o fiyatlara pejo 106 , citroex saxo , birde tofaş grubundan ziyade renault 19 temiz olursa oda iyi olur , ama en mantıklısı renault 19 gibi sanki , bulursan 1.6 benzin lpg gayet iyi araç usta , parçaları ucuz piyasalarıda hızlı ...
  8. B

❌İndirim Bitti! Kahve Dünyası Filtre Kahve 2 KG Nays ile 450 TL 🔥🔥

kardeşim espresoo makinesi için hangi kahveyi önerirsin acaba öğütülmüş olarak , böyle yoğun kıvamlı bir şey istiyorum kahve dükkanlarında satılanlar gibi
  9. B

❌İndirim Bitti! redmi buds 5 49 TL trendyol

1037 tl yazıyor kardeşim yanlışmı paylaştın acaba ?
  10. B

Yardım Türknet Zam Konusunda Türk Telekomu Sollamış Durumda Çare Netspeed !

BEYLER TT ' DEN ARADILAR (35 MB HIZINDA ) İLK 9 AY 329 TL SONRA Kİ 9 AY 429 TL LİK TARİFE SUNDULAR NE DERSİNİZ ? (GÜNCEL HIZIMDA 35 MB GAYET İŞİMİ GÖRÜYOR DOSTLAR )
  11. B

hocam netspeed'in fiyatıda türk telekom'dan çokta ucuz sayılmaz , peki diğerlini neden önermiyorsunuz hocam , bilmediğim için soruyourm
  12. B

kardeşim benimde köydede böyle gösteriyor gıbırnet , ne dersin tavsiye edermisin geçerken ve sonra ki süreçte sıkıntı yaşarmıyım , birde arıza olunca kim ilgileniyor müşt. hiz. ulaşım sağlanıyormu
  13. B

REZZ , AYNISI BENİMDE BAŞIMA GELDİ 742 TL FATURA GELDİ TT'DEN ACİL ÇIKMAM GEREK :(
  14. B

İnternet önerisi güncel

balıkesir - susurluk' köyde yaşıyorum kardeşim , ucuz derken şöyle tt 400 tl ve üzeri istiyor 250 300 felan uygundur benim için , comnet i söyledi biriside sormak istedim birde burda
  15. B

İnternet önerisi güncel

Kardeşim benimde tt taahhüdüm dolduda bana ne önerirsin acaba ? günlük kullanım için felan kullanıyorum illa 100 mb olacak diye bir şey yok ?
Geri