beyler bluetooht kulaklık önerisi olan varmı bu kulaklığı kullanmam için çok sık kullanan birisi değilim , şu aşağıda ki linkte ki gibi bir şey olsa işimi görür...
inan bilmiyorum ki usta , bu ikinci siparişim birde , ilkide aynıydı ne yapsam bilmiyorum , ayakkabının modelinide çok sevdim açıkcası iade etsem birde yeni model araştmama gerekecek , sizinkinin fotoları varsa ayağınızda atabilirmisiniz acaba
Arkadaşlar Amazon.com.tr (Satıcı :Amazon) 1 Hafta Evvel Adidas Advantage marka böyle bir ayakkabı aldım ancak kenarları bu şekilde biraz garip duruyor sanki anlam veremedim , bundan evvel aynı ayakkabıdan tekrar sipariş etmiştim oda böyleydi onu iade ettim bunu aldım , buda onun gibi garip...
Kardeşim o fiyatlara pejo 106 , citroex saxo , birde tofaş grubundan ziyade renault 19 temiz olursa oda iyi olur , ama en mantıklısı renault 19 gibi sanki , bulursan 1.6 benzin lpg gayet iyi araç usta , parçaları ucuz piyasalarıda hızlı ...
kardeşim espresoo makinesi için hangi kahveyi önerirsin acaba öğütülmüş olarak , böyle yoğun kıvamlı bir şey istiyorum kahve dükkanlarında satılanlar gibi
kardeşim benimde köydede böyle gösteriyor gıbırnet , ne dersin tavsiye edermisin geçerken ve sonra ki süreçte sıkıntı yaşarmıyım , birde arıza olunca kim ilgileniyor müşt. hiz. ulaşım sağlanıyormu
balıkesir - susurluk' köyde yaşıyorum kardeşim , ucuz derken şöyle tt 400 tl ve üzeri istiyor 250 300 felan uygundur benim için , comnet i söyledi biriside sormak istedim birde burda