Snapdragon fe lerde yok diye biliyorum s23 alabilirdim fakat oda piyasadan kalkmış internettende almak istemiyorum açıkçası
Evet izledim ama s24 fe nin oyun içinde sıcaklık testini bulamadim. Youtubede video izlerken araliksiz 7 saat içinde ikiside 40 dereceyi buluyodu yani çok bi fark yok oyun...
Honor 200 pro da gerçekten güzel bi telefon ama şahsen tasarımını sevmedim şu an s24 fe ve 14t arasındayım ama s24 fe ye daha sıcak bakıyorum şu ısınma sorunu olmadığını öğrendikten sonra
Genel olarak oyun ve video izlemek için çok elektronik cihaz kullanan biriyim ama evdeyken telefona bakmam...
Isınma sorunundan dolayı samsung tercih etmeyecektim ama bazı ısınma testleri buldum ve neredeyse sıcaklıkları aynı şimdi samsung almayı düşünüyorum .d zaten çok hızlı fikir değiştiren biriyim kafam iyice karıştı son bi soru olarak bu samsung ve xiaomi 14t arasındaki farklardan biride samsung 16...
4-5 yıl sonra değişirim zaten büyük ihtimalle kafasını yemeye başlamasına güncelleme almayacağından dolayı olabilir xiaomi 14t için 4 yıl güncelleme ve 5 yıl güvenlik güncellemesi sözü vermiş yaklaşık 1 sene olmuş desek bu bence beni 4 sene götürür ki benimde istediğim 4 yil içinde su fe...
28 bin-32 bin bandında bir telefon arıyorum. Bayadır araştırıyorum şu an bu orta fiyat aralığında en çok övülen telefonlar s24 fe, xiaomi 14t ve honor 200. Şahsen başta s24 fe isterken azcık arastirinca biraz daha xiaomi 14t daha cazip geldi. Evet işlemci açısından geride olsada stabilize...
Bugün sabah evden aceleyle çıkarken kendi İstanbul Kartımı bulamadım ve mecburen kardeşimin kartını aldım. Ancak turnikeden geçtiğimde görevliler kartı kontrol etti ve başkasının kartını kullandığım gerekçesiyle cezai işlem uygulanacağını söylediler. Bu durum bana oldukça saçma geldi çünkü...
4070Tİ SUPER
Ryzen 7 7800X3D
AG275QZN/EU 27″ 0.5 ms 240 Hz FreeSync Premium VA DisplayHDR 400 WQHD Gaming (Oyuncu) Monitör
Bu monitörü almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Bide 4070ti super icin 2K yeterlimi
https://www.gaming.gen.tr/urun/443158/sunrise-4070tisuper-amd-ryzen-7-7800x3d-galax-geforce-rtx-4070-ti-super-ex-gamer-1-click-oc-16-gb-16gb-ram-1-tb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/#btnFPS
Bu sistemde ram 2×16 ve anakart X670 yapilip sizce alınır mı?Sizce B650M-R anakart yeterli olurmu? Son olarak...
İnternetten hazır bir sistem buldum bir kaç değişiklilik yapıp bu hale getirdim bilgisayardan pek anlamıyorum size 3 sorum olacak
-Bu fiyata bu sistem alınır mı??
-CPU soğutucu yeterli olurmu?
-750W güç kaynağı yeterlimi?
Toplam aksesuarlarla beraber 53 bin tl bütçem var kasaya 40 bin tl gibi bir para ayırabiliyorum sistem toplamaktan fazla anlamıyorum çoğu kisi 4070 dedi fakat 4070 alirsam ana kart ve işlemciyi düşürmek zorunda kalıyorum bende hepsini dengede tutmak için böyle yaptim anlayan arkadaşlar yardımcı...