_creeman_ isimli üyenin son içerikleri

1. C

Core 2 Quad q6600'lü Sistem İçin Güç Kaynağı

Hocam işlemciyi denedik ve şuan çalışıyor. Aliexpressten sipariş etmiştik aynı işlemcinin bir quad bir dual core olanını(e6600 olması lazım) aldık diye hatırlıyorum çalışmazsa diye.
  2. C

Hocam kusura bakmayın benim hatam anakart asus p5vd2-vm imiş. Ddr3 desteği yok yani.
  3. C

Lakin zaten bilgisayar herhangi bir eba vs için kullanılmayacak bildiğim kadarıyla. Sadece internet makinesi olarak kullanılacak. 1611838538 Öneri için teşekkürler, internette fsp'yi öneriyorlardı ben bunu bulabilmiştim, yalnız neden şiddetle karşı çıktınız onu merak ettim 😀
  4. C

Ddr3 e yükseltmek için anakartın değişmesi dolayısıyla işlemcinin değişmesi gerekecekti ve bilgisayar sahibinin bütçesi kısıtlı. Oyüzden ddr3 almadık. Zaten bütçe olsa öncelikle şu ***** anakarttan kurtulurduk. Sanarsam asus g41 olacak 4gb maksimum ram desteği yazıyor lakin 3gb dan yukarısını...
  5. C

Sisteme ssd'yi biz taktık. Donmadan kastım da zaten reset attıran tiptendi. Ekran gidiyor ve restart atmayınca düzelmiyor.
  6. C

Merhabalar, bir yakınımın iş arkadaşının internete girmek için kullandığı eski bilgisayarına ufak bir bakım yaptık. Sistemde Core 2 Quad q6600, gt430 ekran kartı, 240gb sata ssd, 1 adet 2gb ddr2 ve 1 adet 1gb ddr2 ram bulunmakta şuan. Bilgisayarda halihazırda bulunan 250w güç kaynağı zaten...
Geri