Farklı firma olsa dahi turknetin altyapısı değildi.Turk telekomun alt yapısı.Altyapılık bir problem yok yani.Turknet veya başka firma hepsi turk telekomun...
Ortada konu yok.Anlamanız için örnek veriyorum.Anlamıyorsunuz,Eğer ''turk telekom gigafiber geldiği için sorun '' iddiası doğru olsaydı bende yaşardım diyorum.
Turknet 100mbps paketini kullanırken tt altyapısını kullanıyordum.Turknet gigafiber altyapısı gelirken tt de aynı zamanda geldi.Yani dediğim gibi alakaları yok.
Fiberle internet kesintisinin alakayı çözemedim.İkisi de farklı hat.Turknet 100mbps paketini kullanırken gigafiber geldiği zamana kadar bir kesinti olmadı.
Sikayet talebi olusturma varsa incehesap üzerinden olusyueun yoksa sikayetvara yazabilirsiniz.Sokete bir zarar gelmediyse sorun yoktur fakat sorumsuzluk
https://www.akakce.com/dikey-supurge/en-ucuz-bosch-unlimited-7-bbs712xtr-sarjli-fiyati,1227558396.html
Bu modelle fark var mı baktnız mı?Ikisi de cift...
@Mehmet Yılmaz bu son update sonrası bu sorun yaşanmaya başladı Forumda bir şey mi değişti resim atamıyoruz ctrl c ctrl v olarak ibb.co yükleyip foruma...