_Emir isimli üyenin son içerikleri

1. E

Amazon Müşteri Hizmetlerine Ai mi Bakıyor?

Patladım otobüste ya.Ai degil arkadas haklı.O kadaf canlı desteğe bağlandım 1 veya 2kez denk gelmişimdir
  2. E

Yardım Hyperx Cloud 3 Wireless mi Yoksa Razer Blackshark V2 Pro 2023 Mu ? Almalıyım

https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-corsair-hs80-max-kablosuz-mikrofonlu-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,772182044.html Çök. Bu kulaklık Türkiye ye ilk gelsiğnde kablolu almıştım.Biraz ağır fakat bir o kadarda rahat ses kalitesi tatmin edici bir kulaklık.Bu bütçede direkt alın geçin.
  3. E

🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

@freygasm hala alınır mi?yoksa biraz çık dediğin klavye var mi
  4. E

Yardım Hyperx Cloud 3 Wireless mi Yoksa Razer Blackshark V2 Pro 2023 Mu ? Almalıyım

Razer kulaklıklar fiyatını hak etmeyen şişirilmis kulaklıklar.Cloud 3 alınir fakat bütçe ne?
  5. E

XDrive 15'li Plus alınır mı?

1.5yıl kullanılmıs üründe benzer problrm varsa almam fakat yoksa çökerim
  6. E

2.elden 3.5k ya 1.5yıllık bulmuştum tüm alma hevesim kactı yemin ediyorum :D
  7. E

Xfx Mercury 9070xt Yardım

Quicksilver bu mercury değil.Xfxte 3 model var Swift quick mercury. Satici kim link falan atabilir misiniz?
  8. E

Konuyu hortlatıyorum uzun vadede sonuc nasıl?
  9. E

Yardım 5070 Vs 9070xt

Muhteşem?Bazı oyunlarda çok iyi yapsa da bazı oyunları berbat ediyor.İmkanım olsa açmazdım tamamen özgünlüğü bitiriyor.Oyun grafiklerinden az çok anlayan insan güncel oyunlar için kullanılmayacağını bilir.Aynı suratları farklı oyunlarda görmek iğrenç.
  10. E

🔥İndirim Xdrive 15 Li Plus Profesyonel Oyuncu Koltuğu - 8.749 TL

Gıcırtı halledilir yağlanarak fakat uzun kullanımda bir sorun yok ise 2.elden 3500tl ye buldum onun için soruyorum
  11. E

🔥İndirim Xdrive 15 Li Plus Profesyonel Oyuncu Koltuğu - 8.749 TL

Kullanan varsa yorum var mı?
  12. E

Galaxy Watch 5, 2.5 Bine Alınır mı ?

Teshir outlet urunlere baksaniz daha iyi https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-galaxy-watch6-44-mm-siyah.html Gumusunu aldım birkac aydır sorunsuz kullanıyorum
  13. E

Yardım 2.El Xdrive 15li Plus 3500 Gaymeye Alınır mı

Onu da gidince kontrol edecegiz fotoğrafta tam belli olmaz
  14. E

Yardım 2.El Xdrive 15li Plus 3500 Gaymeye Alınır mı

Arkadaşlar 2.elde Xdrive 15li plusı 3.5k ya buldum,1.5yıl kullanılmış bir sorunu yoksa bana fırsat niteliğinde geldi.Başka bir koltukta önerebilirsiniz deri olmasını istemiyorum hem terleme sebebiyle hem de kedim derinin içinden geçer.
Geri