_Emir isimli üyenin son içerikleri

1. E

Yardım Türknet Davet Kodu Lazım

ERV59DH12XYE
  2. E

Çözüldü✓ Xfxmi Yoksa Asus Dualmi

Görsel gerekiyor.hotspot vram sıcakları,fan rpmleri vs.Ayrıca furmark testleri 15 20 dakika olmalı
  3. E

Çözüldü✓ Xfxmi Yoksa Asus Dualmi

İkisisin ne kadar olduğunu, kfg durumlarını ve furmark test fotoğrafları olmadan kıyaslama yapamayız.
  4. E

Yardım Audi A3 Vs Audi A4 Hangisi Alınmalı?

Eski kasa temiz a3 dolu paket bakabilirsiniz.A4 bu fiyata temizini bulamazsınız.
  5. E

Yardım Samsung S25 Ultra Alınır mı ?

S26 ultra yerine s25 ultra almanız fiyat acısından daha mantıklı sebebi ise ufak tefek değişiklikler mevcut.Instagramda sürekli bir şeyler çekip paylasan birisi iseniz 17 de bakabilirsiniz
  6. E

🔥İndirim Asus Dual Radeon RX 9060 XT 16gb 21.779

Siparisin ss ini atabilir misiniz?Vatan outlet ürünlerinden mi bahsediyorsunuz acaba?
  7. E

Nerde 12k ya aldnız öyle 1780657383 Indirim konularını mesgul etmeyi o kadar cok seven bir tayfa var ki.En ucuz 9060xt 16gb ile 3 4 k fark olsa anlayacağım,arada ki fark 1k.Ürünün fiyatı da düşmüş ne istiyorsun daha?
  8. E

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-dual-radeon-rx-9060-xt-16gb-gddr6-128bit-amd-ekran-karti.html
  9. E

Yardım Kulakiçi Bluetooth Kulaklık Önerisi

Nerden buluyorsunuz böyle markaları :D Enes özen kanalına bakabilirsiniz
  10. E

Kingdome Come:Deliverence Nasıl Bir Oyundur?

Hikayeli oyundan daha çok dizi gibi ara sahneler var ve beni açıkçası baydı.Ben daha çok hikayeli oyunlarda kendim yöneteyim istiyorum.
  11. E

Yardım Xiaomi Servisi Muadil Ürün Sorunu! (Lütfen İçeri)

Degisim raporu ile thh ye başvuruyrosunuz satıcının bilgilerni girmeniz gerek
  12. E

Amazon Tr Yanlış Ürün Gönderdi ve Değişimi Reddetti! Ne Yapmalıyım?

Müsteri hizmetleri durumu yanlış anlamış olabilir mi?Normalde değişimden kastı ürünün aynısı ile degişim durumu yok.Başka müşteri hizmetlerine bağlanıp durumu tekrar anlatın yardımcı olacaklarnı düşünüyorum
  13. E

🔥İndirim Vatan Outlet Ürünler

Stoklar mı yenilenmiş 1100tane ürün var.
  14. E

Asus'dan Devasa(?) OLED Ekranlı Anakart!

Çok kötü duruyor.Düz Anakarta temas eden bir ekran yapılsa estetik durur.
Geri