Merhabalar, kuzenim için bilgisayar bakıyorum, giriş seviyesi bir bilgisayar arıyorum. Bu fiyat bandında ne var tam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar yeni sistem aldım, bugün geldi. Biosa girip expo ayarından 6000mhz olan profile çektim ama cpu-z'de böyle bir yazı var. Şu anda kaç mhzde çalışıyor çözemedim. Yardımcı olur musunuz?
Merhabalar, aşağıda bıraktığım kasanın içindeki 850 watt 80+ psu nun modeli nedir ve alınır mı?
https://www.gamegaraj.com/bilgisayar-parcalari/vento-vg4200s-850w-80-bronze-4x120mm-rainbow-fan/
Yanıtlarınız için çok teşekkür ederim hocamlar. İstemeden amd nvidia kavgası da başlattık yanlışlıkla :) . Önceliğim oyun olur sanırım ama ara sıra AI ile ilgilenmeyi düşünüyorum. Bu yüzden nvidia daha sıcak gelmişti ama asıl baktığım görüntü kalitesi. Eğer fsr4 dlss4 kadar iyiyse belki 9070xt...
Merhaba arkadaşlar,
5070 ile 9070xt arasında kaldım. Birbiri arasında fiyat farkı neredeyse yok ama amdnin teknolojisine güvenmiyorum. Fsr’ın dlss kadar iyi olmadığını duydum. Benim için kalite sanırım fpsden daha önde geliyor. 1 tane sistem toplayacağım ve bu sistem bana uzun yıllar yetsin...
Ağırlıklı olarak hikayeli oyunlar. Ara sıra da rekabetçi oyunlar ama almışken tam olsun istiyorum. Arada çok bir fiyat farkı olmadığı sürece 240 tercihimdir.
Merhaba arkadaşlar,
2K 240 hz monitöre ihtiyacım var. Curved olursa güzel olur olmazsa problem değil. Benim aklımda Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF var ama sizce nasıldır?
Çok teşekkür ederim hocam. Yazmayı unutmuşum ram 32 gb olacak tabii ki.
Sistemi daha almadım, 5070 ile 9070xt arasında kaldım fakat oyun performansının çok iyi olması nedeniyle 9070xt beni çok cezbediyor bu fiyat bandında. Çok da böyle uçup kaçmak gibi hayallerim yok. En kötü dediğiniz gibi bir...
En azından okul dönemi içinde incelemeyi istemiyorum. İş hayatına girdiğimde düşüneceğim bu tarz şeyleri. Belki siber güvenlikten ilerlersem Cudaya ihityacım olabilir ama pek de kullanacağımı sanmıyorum.
Anladım hocam teşekkür ederim. İşlemci R5 7500f Ram Lexar Thor 6000mhz CL 38 olacak. En...
Merhaba arkadaşlar, oyun odaklı bir sistem toplamak istiyorum. Fakat şöyle ki benim her işimi görecek bir işe ihtiyacım var. Render almayacağım sanırım ama okul okurken ne ile karşılaşacağımı, neye ihtiyaç duyacağımı bilmiyorum. Bu konuda bilen bir arkadaştan yardım talep ediyorum. 9070xt ile...