Merhaba PC için 2 adet gamepad almayı düşünüyorum PC'ye uyumlu sorun yaşatmayacak uzun süre kullanabileceğim bir şey arıyorum bütçem 2 adet için Max 5 6 k civarı Xbox iyi gibi duruyor önerileriniz nedir?
Merhaba mahallemde altyapı yok başvuru yaptım 2 3 senedir gelmedi merkeze 25 km uzakta köyde oturuyorum ama öyle çok kötü uzak bir yer değil bugün Türk Telekom'u aradım altyapı için bana ev telefonunu önerdi ev telefonu alarak internet çektirebilirsiniz dedi telefonu kapattım sonra araştırma...
Merhaba şantiyede çalıştığım için ihtiyaç oluyor mini buzdolabı ihtiyacım var içine genel olarak tost malzemesi içecek çoğunluk olarak bira koyarım bütçem maksimum 6 6.5 k arası geniş bir şey arıyorum önereceğiniz F/P bir ürün var mı acaba?
FPS oyunları fazla oynamam çoğunluk hikayeli oyunları oynuyorum ses kasma gibi bir amacım yok yani 3K civarı bütçem var F/P kulaklık önerir misiniz aktif gürültü önleyici olursa iyi olur.
Gigabyte 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC)
Merhaba yeni monitör siparişi verdim içerisinde DisplayPort kablo çıkmıyormuş bütçemde sorun yok monitörüme uygun kaliteli uzun seneler götürecek kablo arıyorum
Paugge DP 1.2 VESA sertifikalı DisplayPort kablo bu modeli buldum daha iyisi varsa önerilere açığım
https://www.itopya.com/gigabyte-238-g24f-2-165hz-180hz-oc-1ms-2xhdmi-dp-3xusb-ss-ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017
İtopya'da bu monitör bayağı ucuza satılıyor ihtiyaçlarımı fazlası ile karşılıyor ghosting ışık sızma gibi sorunlar fazla yaşar mıyım sizce alınır mı? Sağlam ürünse...
RAM
GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV Siyah DDR4 3200Mhz CL16 Ram
İşlemci
Intel Core i5 1240OF
Merhaba kasamda takılı anakartta 1 adet M.2 SSD yuvası var yeni bir SSD sipariş ettim takılı SSD'yi satmak istemiyorum yeni aldığım SSD'de ise DRAM bulunmuyormuş sanırım ilk SSD'ye Windows kurup ana SSD...
Bilgisayarımda 500 GB'lık 1 adet SSD takılı anakartımda sadece 1 tane SSD yuvasi mevcut elimde 1 tanede şu modelden SSD var.
Crucial P3 Plus 2TB M.2 PCI-e gen4 NVMe dahili SSD - 5000MB/s'ye kadar - CT2000P3pssd8 Amazon.com.tr
Anakartımda takılı olan SSD'yi çıkarmadan SSD yuvası ile diğer...
Bütçem maksimum 7500
Bu bütçeye kampanyalı veya F/P ürün arıyorum %30-40 FPS oyunları %60 hiakyeli oyunlar oynuyorum 144 veya 165 Hz yeterli tamamen güzel görüntü verecek monitör arayışındayım ghosting sorunu olmayan monitör önerirseniz sevinirim not: Sistemim 2K monitörü kaldırmıyor o yüzden...
https://www.epey.com/monitor/asus-tuf-gaming-vg279ql1a.html
Bütçem 6/7 k arası kampanyalı F/P ürün varsa 7500'e kadar çıkabilirim linkteki monitör alınır mı bu fiyatlara daha iyisi var mı ghosting sorunu olan markaları önermezseniz sevinirim FPS oyunlarını aşırı derecede oynamam çoğunluk...