Abi bir gün işimiz çıktı bakmadık , gelen şeye bak. :D Umarım herkesin siparişi teslim edilir, çok güzelmiş fiyatlar. Denk gelsem 2x32 alırdım ben de neyse sağlık olsun.
GsStore eskiden güzel indirimler yapıyordu. Nike Kaz Tüyü montu sezonda 399 liraya satılırken, bir sonraki sezon başlangıcında 169tlye almıştım. Formaları çeyrek fiyatına alırdım bir sonraki sezon. Çoğu yerde olduğu gibi artık onlarda da yok. Gerçi elde çok ürün de kalmıyor sanırım o da etken...
Dostlar monitör geldi. Sıfır sorun diyebilirim.
Ayak basit kaçıyor biraz, boyası pütürlü ama bu fiyata bu kadar sorun değil. Çok oturaklı, ayak hariç malzeme kalitesi güzel. Ölü piksel yok, minicik bir beyaz sızma var solda, siyah ekranda. 4cm uzunluğunda yarım santim enine diyebilirim ki hiç...
Çok büyük beklentileriniz olmasın. A9 kullanıyordum buna geçtim. İşimi görüyor ama ekran kalitesi vasat. Oyun olarak pokemon go oynuyorum arada, kasma problemi yok. Diğer oyunları bilemem ama 8gb ram iade ediyor bu işlemciye göre. Ekran 90hz olmuş ama maçlarda hzden ziyade canlılık daha iyi...