_Piezer isimli üyenin son içerikleri

1. _Piezer

Bu bios sürümüne hangi update'i indireceğim?

Arkadaşlar bu bios sürümüne aşağıdakilerden hangisini indirmem gerek? Aptio_4_AMI_Firmware_Update_Utility Aptio_V_AMI_Firmware_Update_Utility AMIBIOS8_AMI_Firmware_Update_Utility hangisini indirmem lazım?
  2. _Piezer

Yardım Razer Deathadder V3 kaç Hz kullanılmalı?

kanka pc ile en ufaktan alakası yok fulleyebilidiğin kadar fulle hertzi
  3. _Piezer

Çözüldü✓ anakartımın slotu ddr3 takabilirmiyim?

sağolun hocam
  4. _Piezer

emin misiniz hocam destekliyor gözüküyor çünkü anakartın sitesinede baktım intelde de öyle gözüküyor
  5. _Piezer

Arkadaşlar konunun en altına ss koyacağım. özellikler: sodimm, sdram, laptop benim şuanki laptopum bu programdakine göre 8gb ram ve 1066mhz ddr3 sdram destekliyor. ben şuan ddr2 800mhz ramler kullanıyorum 2+2. peki bu laptop ddr3 destekliyorsa ddr2 ramleri taktığım slotlara ddr3 ramler...
  6. _Piezer

30k sistem önerir misiniz??

KASA: https://www.itopya.com/KendinTopla?p=7581_1-21413_1-23468_1-22931_1-19574_1-22613_1-12823_1-13506_1 KLAVYE: https://www.hepsiburada.com/logitech-k380-kompakt-kablosuz-bluetooth-trke-klavye---siyah-p-BD804800-SIYAH?url_src=and-product-detail MOUSE...
  7. _Piezer

Yardım Bloody w90 max VS steelseries sensei ten (hangisi daha iyi)

Zaten oynamıyordum rust
  8. _Piezer

Adamlar binevi hile satıyor bunun yasal olmaması lazım aslında ama yapmışlar kullanalım. Zaten nova 1 im deneyeceğim çok merak ettim.
  9. _Piezer

Oha çok iyiymiş şuan bloody t60 kullanıyorum 3. Yılı şuan yüksek ihtimal bloody alırım 1685299018 Onuda alır denerim ikisinide beğenmediğimi iade ederim
  10. _Piezer

Ben bu makro işini anlayamadım benim yerimemi aim alıyor mouse 😂 bana bi anlatsan sana zahmet
  11. _Piezer

Benim eklediğim sensei ten esporcular öneriyor
  12. _Piezer

Aklımda bloody var peki diğerinin daha iyi olduğu bir kısım var mı şuan full bloody alasım var
  13. _Piezer

Arkadaşlar baştan söyleyim bloody mouse ta paralı olan core 3&4 kodu da veriyolar. Csgo için alacağım hangisi daha iyi bloody de otospray falan ayarlıyabiliyorsun diyolar aydınlatır mısınız beni? Not: Mouse ne olursa olsun hep 800 dpi da kullanıcam. Bloody W90 Max SteelSeries Sensei Ten
  14. _Piezer

30k sistem önerir misiniz??

Arkadaşlar selam 30.000k bütçem var ve darboğaz yapmayan parçaları uyumlu böyle t**lı bir sistem toplamak istiyorum ve önerilerinizi bekliyorum. Ve birde bu sistem nasıl darboğaz yaparmı işlemci ve ekran kartı tam performans verirmi? >>Sistem<<
Geri