https://www.havitstore.com.tr/havit-gamenote-fuxi-h3-gaming-oyuncu-mikrofonlu-kulakligi-7.1-4-modlu-bt-2.4ghz-type-c-3.5mm
linkini attığım kulaklık güzel gözüküyor ilk defa kablosuz kulaklık alacağım neye dikkat etmeliyim sizce daha iyisi bu fiyata var mıdır?
Aktif olarak cs oynuyorum ses kasmak çok önemli hiç kablosuz kulaklık kullanmadım kullanan kişilerden aldığım duyuma göre gecikme felan oluyormuş, bilgim yok bu konuda eğer böyle bir şey yoksa kablosuz ve mikrofonlu 7.1 gaming kulaklık satın almak istiyorum önerilerinize açığım
benim uygulamada da sorun var arada bir sorun gidiyor ama ardından tekrar oluyor günde 2 defa felan girebiliyorum pazara bunun nedeni googleden steam ile alakalı eklenti kullanmam sanırım destek de öyle söylendi eklentileri kaldırdım sorun çözülmüyor
Arkadaşlar merhaba hayırlı cumalar. 2 gündür steam'de pazara erişim sağlayamıyorum birkaç arkadaşımda da aynı sorun var yavaştan erişim engelimi geldi anlamadım google üzerinden girincede aynı sorun mevcut
Hepsiburada üzerinden abdullah abinin st görüp 5A sistemini satın aldım sistem geldi ekran kartını taktım windows yükleyip açtım ama boot yazan yerde böyle bir ışık yanıyo anlamı ne bunun
Sistemimde Goodram ırdm prob 2x8 16gb 3600mhz hızında ram var.
32gb'a yükseltmek istiyorum aynı ram ler en ucuz 11k ya vatanda satılıyor ikinci el ise 5k bandında genel olarak fiyatlar böyle bu durumda yükseltme yapmam mümkün değil sizce fiyatlar düşüşe geçer mi
ben kendim gamepower linus l60 aldım ölü piksel çıktı iade ettim yenisi geldi tekrar ölü piksel çıktı sinirim bozuldu sıfır ölü piksel garantisi verip başaramıyorlar o yüzden yeni alıcam