Anladım, düşünücem ve araştırmaya devam edicem. Teşekkür ederim 🙏 :giggle:
1719165427
Benim 7 yaşındaki Monster bile şu anda bi kaç sürüm eski programlarda render alırken max 90 görüp fanı en hızlıya alıyor ve daha üste çıkmıyor. Soğutma problemi yeni Monster'larda mı var acaba? Yani güncel...
Ne kadar kibarsınız, insanlara hep böyle hakaretvari mi konuşursunuz takıntılı vs diye?
Mimar mısınız? Çünkü bizim meslekte hep Acer ve Casper'dan hatta HP'den uzak durun denilir. Monster'dan uzak durun diyeni görmedim meslekte.
İstediğim ve istemediğim markaları özellikle söylememe rağmen...
Ben de 7 yaşında bir Abra kullanıcısıyım ama hiç soğutma sıkıntısı yaşamadım ya yenilerde mi var acaba bu sorunlar?
Çookkk teşekkürler. Biz sabahlamaya alışığız farkında değilim hiç saatin, size iyi sabahlar :giggle:
Çok güzel bir yardım oldu bu çok teşekkür ederim. 🙏
Zaten 4080'li bu kadar uygun fiyatlı gözüken bi cihazın kapış kapış gitmesi gerekirken hiç yorum vs yok sitelerde. Ben de neden acaba diyordum :giggle:
Şu 4 cihaz arasında gibiyim şu anda. Tabi 70K üstü olanları belki indirime girer veya bi...
Önceden de belirttiğim gibi 60 k civarında kalmam daha iyi olacak ve öneri 70 k'ya dayanıyor. Neyini beğenmediniz beklememin??? Öneriniz yoksa cevaba da gerek yok.
1719098848
60k civarı istiyorum ama 70 k'ya dayandı öneriler :(
1719098907
Acer ve Casper istemiyorum. Asus, Msi, Monster, HP...
2x8 şeklinde değil mi? 2'sini de satıp 2x16 yapmam gerekicek o zaman diye düşündüm. Bi de garantide sıkıntı oluşmasından korkuyorum, her ne kadar firmalar yükseltmelerin cihazın garantisini bozmayacağını söyleseler de cihazda bir şey olduğu anda kullanıcı hatası deyip o yükseltmeyi sebep...