_SYG_ isimli üyenin son içerikleri

1. S

❌İndirim Bitti! LG 27" Ultragear 27gr83q-B 1ms 240hz Qhd Ips Gamıng Monıtor 7496tl

Online stok yok mağaza stokları da teşhir
  2. S

Öneri Güç Kaynağım Arızalandı Yeni Güç Kaynağı Önerisi

Az önce ikinci bir kasada denedim durum aynı işlemci beslemesinde bir sorun var sanırım, çünkü ekran kartı üzerinde sabit bir beyaz ışık yanıyor ama bilgisayar çalışmıyor 1783066535 Yani aradaki fiyat farkına değerse normal modelini de alabilirim.
  3. S

Lite modeline bütçem çıkıyor onda da 10 15 dk da fan açılıp kapanıyormuş sanırım. Eğer bu normal modelinde böyle bir sorun yoksa 1.5k daha ekleyip normal modelini alabilirim
  4. S

Bilgisayar kapandığında PSU kısmı normalden çok fazla sıcaktı ondan psudan şüphelendim dediğin gibi de olabilir.
  5. S

Raijintek Cratos Lite 850w Vs High Power Element Revo 850

Bu kendi özelliği olan start stop fandan kaynaklı değil mi?
  6. S

Bugün mevcut güç kaynağımın yandığını düşünüyorum. Bilgisayara güç gelmiyor herhangi fan dönmüyor sadece ez debug CPU ışığı bir kere kırmızı yanıp sönüyor bir sonraki basışımda yanmıyor. Tekrardan güç kablosunu söküp takınca yine yanıyor. Yaptıklarım 1. BIOS pili sök tak 2. Statik yük boşaltma...
  7. S

Oyuncu koltuğu farkları, önerisi

kesinlikle hawk alma piyasadki en rezil koltuk
  8. S

Driver_amdwvr.dll hatası

Bu hata çıkmıyor artık ama çökmeler devam ediyor günde 2 3 kez çöküyor... AMD de artık sorun kalmadı diyenler ağır fanboyluk yapıyormuş.
  9. S

Driver_amdwvr.dll hatası

Mantıklıymış deneyeceğim. Teşekkür ederim.
  10. S

Driver_amdwvr.dll hatası

iki günce önce sapphire pulse 9060xt 16 gb modelini aldım ilk gün en güncel sürümü yükledim 2-3 saatte bir görüntü donup sistem çöküyordu. Bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyordu. Ardından 25.9.2 sürümünü kurdum 1.5 gündür falan hiç sorun yoktu. Ama bugün tekrardan görüntü dondu ve sistem...
  11. S

SAPPHIRE PULSE AMD RADEONRX 9060 XT

12. S

SAPPHIRE PULSE AMD RADEONRX 9060 XT

Mevcut sistem bileşenleri 13400f 2x16 32 gb ddr4 ram rtx 2060 (6 gb vram artık çile çektirmeye başladı) Yılbaşından önce ekran kartı almak istiyorum... Yavaş yavaş sistem parçalarını güncelleyeceğim. Sizce bu linkteki kart mantıklı mıdır ve herhangi bir sorunu var mıdır? 9 taksit olması...
  13. S

İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

hala stoklarda yok sırf şu incelemeden sonra bu kulaklığı alıp deneyim dedim 20 gündür stokta yok şaka gibi
  14. S

Oyuncu koltuğu alınır mı?

sadece hawk kullandım diğerleri hakkında çok bilgim yok o yüzden bir şey diyemiyorum. Hawkın tek iyi yanı sağlam konfor olarak hiç iyi değil
  15. S

Çözüldü✓ 9060xt 16 gb r7 5700 darboğaz olurmu

çocuksun
Geri