Benim internet sağlayıcısındanmış hocam. Bir türlü düzeltmediler sadece paramızı yiyorlar başka seçeneğimiz yok diye. Altyapı yok anten üzerinden alıyoruz interneti.
İnternetten baya baktım riot sitesinde adımlar paylaşmış Oh hocam sonunda 0.3 lanetinden çıktı 0.6 ya geldi İnşallah tekrar bozulmaz. Çok teşekkür ederim öneriniz için.
Arkadaşlar 5 6 gündür şu sorunları yaşıyorum: Lol' de oyuna giriyorum bazen hiç bir şey yapamıyorum arkadaş menüsü boş oluyor bazen maçı başlatıyorum kabul ekranı gelmiyor kabul etmediğin için lobiye dönüldü diyor kaç kere ceza yedim. Zar zor çık gir yapa yapa(ki normal kapanmıyor ancak görev...
Son olarak bir korsan deneyecegim olmazsa format çünkü PC de baya oyun falan var ya diğer oyunlarda sıkıntı yok bitek bunda var anlamadım ki bitek bunun için formatlamak üşendiriyor
Bende öyle düşünüyorum hocam curseforgeyi falan da kullanabiliyoruz 10 saniye süren bir dosya atma işlemini yaptıktan sonra direk hazır oluyor
1745691535
Hypixel falan açık mı hocam peki
Destek talebi değil de bildirimlerim kısmından üründe sorun yaşıyorum derseniz daha kolay olurdu diye düşünüyorum ama hocam maalesef ki bu işler böyle yürüyor ya normal satın alıcaksın ya da bizim gibi uğraşacaksın ya da işte malum crack
1745690847
Ben de sizler gibi düşünüyordum ama yine de...
Dostlar selamlar,
Uzun zamandır Minecraft ı crackten oynuyorum geçen orijinalini aliyim rahatlıyom dedim ama fiyatı malum...
Ben de hali hazırda İtemsatış'da büyüklerden olmasam da satıcıyım bakiyem sitede var orada Minecraft her şeyi değişen hesaplar 200 TL falan bakabilirsiniz.
Yüksek...
Selamlar arkadaşlar,
Anakartım Asrock b450m hdv.
Şimdi bir tane ssd ve iki tane harddisk var harddisklerden kurtulmak istiyorum gerek sesi gerekse yavaşlığı.
Bu yüzden bir ssd almayı istiyorum fiyatlara baktıgımda m2 ssd ler satayla hemen hemen aynı(1 tb için)
Şimdi bende SAmsung PM9B1 256 gb...