_YSS_ isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Öneri OLED Monitör Tavsiyesi

tamamdır eyw
  2. Y

4k orta ayarlar mı iyi sizce 2k yüksek ayarlar mı
  3. Y

en son test ettiğimde, fg 60 fps üstü için iyi çalışıyordu. 60 fps altına inince hem görüntü kötüleşiyor hem de garip bir his oluyordu oynarken
  4. Y

hocam en son baktığımda benchmark testlerinde istediğim performansı vermiyordu. Son fsr güncellemelerinden sonra durum değişmiş olabilir ama. (mfg'ye girmiyorum hala çok yeni bir teknoloji, birkaç yıla daha iyi olur muhtelemen)
  5. Y

Yardım Migros Samsung Telefon

Aynı telefonu 2 kere satışa koymuşlar. Birinde Samsung Türkiye diğerinde distribütör garanti yazıyor.
  6. Y

Yardım Migros Samsung Telefon

Selamlar, Migrostan Samsung telefon aldım fakat açıklamada distrübitör garanti diyor. Sorun olur mu ?
  7. Y

4k monitörden vazgeçtim, ekran kartı yetersiz kalıyor
  8. Y

Öneri S25u 1tb Vs S26u 512gb

Selamlar, S25U 1tb modelini 80k civarına almak mı mantıklı sizce yoksa S26U 512gb 90k civarı mı ?
  9. Y

msi'ın diğer mag modellerinden ne farkı var
  10. Y

Selamlar, 9070xt ve 97000xli sistemim için en az 240 hz 2k veya 4k oled monitör bakıyorum. 30-35k arası bütçem var. Önerilerinizi bekliyorum (Aciliyeti yok, o yüzden beklememi tavsiye ettğiniz modellü veya indirim varsa onları da önerebilirsiniz)
  11. Y

Çözüldü✓ Asus Vg27aqml5a Ölü Piksel

sağ üst tarafta
  12. Y

Çözüldü✓ Asus Vg27aqml5a Ölü Piksel

Merhabalar, bundan yaklaşık 3 4 hafta önce Lg bir monitör almıştım fakat ölü piksel çıkmıştı. Monitörü iade edip 2.sefer aldıktan sonra tekrardan ölü piksel çıkmıştı. Ben de başka bir modele yönelip Asus VG27AQML5A model monitörü bugün aldım. Yaklaşık 3 4 haftada 3 kere monitör değişmeme rağmen...
  13. Y

Lg Monitör Mü Yoksa Lenovo Monitör Mü 300hz 2k

Lg monitörü birkaç hafta önce aldım ölü piksel çıktı. Bugün 2. kez tekrar aldım yine ölü piksel çıktı.
  14. Y

Öneri 2k Ips 27" Monitör Önerisi

Merhabalar, bilgisayarım için 2k IPS panel 27" ve en az 240 hz monitör bakıyorum. Öneriniz var mıdır ? (bütçe 10-15k)
  15. Y

Çözüldü✓ Amazon Kusurlu Monitör Değişimi

Teşekkürler 1782631329 iade talebini başlattım ama herhangi bir müşteri hizmetlerine bağlanma kısmı yok
Geri