bende linux geçmek istiyorum ama uğraştırıcak alışmak + windows da kurduğum büyük bir çoğunlukta oyun ve birçok hazır şeyler var
1735420199
yanlışın var...
Linuxa geçmeyi uzun zamandır düşünüyorum fakat hem oyun oynuyorum hem oyun geliştiriyorum, bu konuda ne yapmalıyım sizce?
Windows'tan daha kötü oyun...
Arkadaşlar biraz siyaset işletin. 3 adet 256gb ssd alın istediğinizi takın kullanın.
1-ssd günlük kullanım için ve internette güvenli gezinmek için -...
Selam arkadaşlar İnternete güvenli erişim için bir süre önce bu kararı verdim ama nasip bu günlereymiş.
Şöyle ki PC de 1 ssd vardı windows 10 ve herşeyi...
Ben de 2 hafta oldu Linux Mint kullanıyorum. Sırf onun için gidip SATA SSD satın aldım 1TB. Dual Boot yapmak istemedim. Diğer tarafta hazır Windows kurulu...
Kabloları takarken kablo pinleri yamulmuş olmasın?
Bende uzun zaman önce bir defasında anakartta mı Kasada mı usb girişinde pinler yamulmuştu bir birine...
Arkadaşlar Linux mint cinnamon'a geçtim Uefi kurulumla. İşletim sisteminin ssd de performansı muazzam.
Nasıl oluyorsa Gmail benim Linuxun hangisi olduğunu...
C si olan Bizim buraya gelmişte nasıl olur Türkiyeye gelmez. Dükkanları iyi iyi gez getirmemiş olmazlar muhakkak bulursun.
İşlemci teknolojik boyutu için...
Şu an Mint kullanıyorum. 1 aydır test ediyorum. Hatta sırf dual boot yapmamak için gidip SATA SSD aldım bunun için. Kurulum alırı kolaydı ve gerçekten...
Arkadaşlar selam bilgisayarimi uzun zamandır kullanıyorum ve ilk defa böyle bir hata ile karşılaşmaya başladım. Ramimi tekrar çıkartıp taktiğimda görüntü...