kullandığım monitör asus rog strix xg27acs 27inc bir monitör 1000 ila 1500 arasında fp ürünü arayışındayım ilk defa alacağım önerileriniz benim için iyi olur
ana kartım rog strix x570-f gaming
işlemcim ryzen 7 3700x
ekran kartım rtx 3070
gskill 32gb ram var birde
sıvı soğutmam var ama hangi işlemciyi alacağımı bilmiyorum 11bin bütçe var işlemci için ne almalıyım?
3 gün önce bilgisayara format atacaktım hazır atmadan önce gtada para hilesi yaparım diye düşündüm 20den fazla denedim hiç biri açılmadı uykum vardı yarın işe gidecektim yattım işteyken mailime microsoft hesabınız kapatıldı gibi bir şey gelmişti çok takmadım dolandırıcıdır diye düşündüm eve...
beratse...25 adlı hesaba kaydetmiş acayip sinirim bozuldu kendi mailim ortada kaldı outlook hesabı benim değil ve kimin oda bilinmiyor minecraft oyununu almıştım oda kendi üzerine alacaktı ne yapmış çok sinirliyim nasıl düzelecek
merhabalar sorunu çözdüm ilk öncelikle giriş yerlerini kontrol edin eğer tam oturmamışsa takın kulaklık üzerinde mikrofonu açıp kapatabileceğiniz bir tuş varsa mikrofonunuzu açın
Kulaklığı telefona takınca mikrofonun çalıştığını fark ettim ve diğer bilgisayardada ancak bu sistemde sıkıntı var alta koyduğum ekran görüntüsündeki gibi 0da kalmış yükseltemiyorum ses seviyesini araştırdım bulamadım yardım ederseniz sevinirim. Kulaklık Hyperx Cloud 2 HP model.
1713462705...