A.Pereira isimli üyenin son içerikleri

1. A

Muhabbet Kuşlarım Alışır mı?

Dişi işine ne gelirse öyle davranıyo;) ama erkeğin geldiği ilk gğnden beri de kur yapıyor. Bugün 2. Günü kafeslerini birleştirdim ve araları gayet iyi
  2. A

Erkek konuşmayı bilmiyor o yandan sıkıntı yok ben dişiden korktum kabul etmez diye de umarım erkeğin ilk günü diye böyledir
  3. A

Selamün Aleyküm Ben 2-3 yaşlarında bir dişi muhabbet kuşu aldım 2 hafta önce. Boyut olarak küçük bir ırk ve daha önceden bi eşini öldürmüş. Sol kanadı sakat ve insanlara karşı yabani olmasından başka sorunu yok. Bugün de yanına ondan daha iri bir ırk, hemen hemen kendisi de aynı yaşlarda bir...
  4. A

Büyüme plaklarım kapanmış mı?

Ne yazacaktın
  5. A

Büyüme plaklarım kapanmış mı?

1 ay sonra 17 yalına gireceğim boyum 1.75. yaklaşık 2 senedir hiç uzamadım röntgenlerden anlaşılıyor mu büyüme plakları kapanmış mıdır?
  6. A

Social club gmailini bulamıyorum

Premium edition almıştım epicten
  7. A

Hicbir yolu yok mu
  8. A

Kral sorun o değil benim amacım hesabımı geri almak 1692455498 Sorun o değil amacım hesabımı bulmak
  9. A

Herkese merhaba. Benim epic games üzerinden gta v oyununa girmeye çalışıyorum. Social cluba bakınca hesap duruyor ama gmailini bulamıyorum. Bir çözümü var mıdır veya kullanıcı adıyla giriş yapılabilir mi
  10. A

Sistem iyi midir ne kadar süre gider?

Sağol kral sanada hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanırsın umarım
  11. A

Amd de 6700 xt alacaktım ama kuzenim wattman hatası olduğunu ve garantiye göndermesine rağmen çözüm olmadığını söyledi 1691008736 Tesellin için sağol kral gaming genden sipariş verdim de kargoda sıkıntı olurmu bir bilgin var mı? Arkadaşım da geçen hafta aynı sistemi aldı hiçbir sıkımtı olmadı...
  12. A

Sadece 1.5 sene mi?
  13. A

Herkese merhaba. Ben r5 5600rtx3060ti li bir sistem sipariş ettim fakat içimde bi huzursuzluk var Ekran kartı ileride vram sıkıntısı yaratırmı? Sistem sizce iyi mi ve kaç yıl götürebilir?
Geri