Selamlar herkese . 2 tane monitörüm var resimde belirttigim gibi ayaklardan almayi dusunuyorum . Monitorlerimin ikiside 27 inch . Lg model birisi digeri omen x27 ama bunlara uyumlu bulabilirmiyim varmi bi bilgisi olan tessekur ederim iyi günler
Selamlar ramlerin hızlarını ayarrladım hazır bios güncellemesi yapmışken .
Ramlerim XPG nin 6400 MHZ CL32 32X2 dual kit Modeli - AX5U6400C3232G-DCLARWH
youtubedan videolara bakıp 6000 mhz de 1.1 çalışcak şekilde Hynix Die A şeklide ayarladım ama her yerde ayarlarımı farklı gösteriyor...
Öncelikle selamlar hayırlı pazarlar. Daha dün aldığım fanı bügün montajladım. İlk başta rgb renkler olarak yandı içindeki remotala başladığımda. Ama beyaz rengi göremediğim için ana karta montajladım . Bu seferde tüm renkler gitti . Daha sonra yine coller masterın vl240l le birlikteki remotera...
Selamlar öncelikle . Eskli ana kartımda windows 11 oem vardı ama yeni kasaya geçince format atınca gitti ve yeni ana kart takılı
windows 11 key almayı düşünüyıorum ama olrjinal 7 bin bandında başlıyor
Bu iki sitede oem keyler oldugunu gördüm baktıgım zaman kullanan insanlar olmuş ama bu zamana...
asrocklarıda inceledim ama bios konusunda bi tık tatsız geldi gözüme x870 Pro rs wifi olarak bakmaya balamıştımda en son bu ikilide kaldım
1748678744
aslında bakarsan ikiside gerçekten görünüş olarak güzelde işe doğru tercih peşinde kafa yordum baya Aama asusa karar kıldım gibi
Bu iki ekran kartı arasında takılı kaldım 5 dk birine 5 dk sonra diğerine karar veriyorum resmen . Yardımınız iyi olur . Teşşekürler . Saygılar
E takısı daha iyi ama aradada bi fark yok
Ekran kartım ASUS ROG X6750XT 12 GB sırf bu yüzden asus alasım var ama hata çip sesi veren parcayı kaldırmıs...
aslında araştırmam şu sekildeydi am5 ana kart
PCIE 5.0 Tek Slot sadece ekran kartı için
M2 Slotu min x2 - bir slot da 5.0 desteklese güzel olurdu
min 12 faz
çift ram slotlu fazlasına gerek yok
katman olarakta min 8 şeklinde baktım ama hiçbir şekilde tam bu özellikleri taşıyan bulamadım
işlemcin ve ekran kartın 10numara
ana kart olarak daha uyguna x670e lere bakabilirsin
mouse olarak g502xsuperlight var bende aşagı yukarı aynıdır gayet güzel ve bence fiyat olarakta değer
kulaklık konusunda steelseries ciyim önerim onlara bakman olur
çift monitör yapıcaksan eğer bir tanesi...
Birkaç forum a baktım ama ne tbi sonuca ulasamadım . 9800x3d için alıcam 64 gb olarak ama cl değeri düşük olan mı yoksa mhz yüksek olan mı seçeyim karar veremedim. Teşşekürler