aaa-kabal isimli üyenin son içerikleri

1. A

ViewSonic VX2758A-2K-PRO - 7000 TL

2k 240hz peşindeyim özellikle bu markanın pro 3 modelini takipteyim 9k felan olmasını bekliyorum yoksa 10 yada 11k verilmez
  2. A

Disney+ 3 ay boyunca aylık 45 TL

Tekrar indirim yapmışlar 9 nisana kadar kampanyaya katılanlara reklamlı versiyonu 4 ay %52 indirimle 79tl. Almak isteyenler kaçırmasın. Ama denememe rağmen 79tl ile reklamlı yıllık linki çalışmıyor yani uyanıklığa izin vermiyor. https://www.disneyplus.com/tr-tr
  3. A

Ofis koltuğu 3299 TL

Şu sıralar koltuk almayı düşünüyorumda bu ürün çok emanet duruyor. Kaliteli hissi bile vermiyor. 1 senede sırt yaslama yeri felan parçalanır gibi duruyor. Satın alınca insan 4 5 sene arkasına bakmak istemiyor. Bu ürüne para harcamak içimden gelmedi.
  4. A

🔥İndirim 3 kg cocopos 209₺

284,90 tl oluyor max
  5. A

❌İndirim Bitti! Mevcut TT Abonelerine Kampanya! 75 Mbps 405 TL/1000 Mbps 779 TL(15 Ay Taahhüt)

Türknette 60 zor alıyorum tt altyapısı ile. TT 200 yada 500 verme ihtimali var mıdır? Fazlasında gözüm yok
  6. A

❌İndirim Bitti! 🔥 🔥D-SMART GO +3 YILLIK ÜYELİK 1 TL Yanlış Alarm :D

3 yıllık dsgo hesaba ekledik ama pazarama üyeliğini yenilemeyince dsgo gidiyor mu deneyen oldu mu? Benim 1 ay olmasına birkaç gün kaldı gidiyor ise yenileyelim
  7. A

❌İndirim Bitti! Hepsi Gamer Kampanyası

Dün fırsatı kaçırmıştım bugün sepeti kontrol ederken farkedip sipariş geçtim hemen. Throne soundbarda indirime girerse muhteşem olur.
Geri