aadill isimli üyenin son içerikleri

1. A

Car Dealership Simulator 2 Ne zaman indirime girer en yakın

suan 4.98 dolarım var steamde ama oyun 7 dolar beklemek istiyorum nezaman indirime girer sizce
  2. A

Arkadaşlar fitgirl den oyunu indiridim ama bende bu ekran var ne yapmalıyım

eyvallah kral büyük adamsın
  3. A

Fitgirl kurulum rehberi

arkadaşlar ilk defa torrentten oyun indiriyorum sıfırdan kurulum rehberi var mı
  4. A

THE LAST OF US 2 STEAMDE EN YAKIN NE ZAMAN İNDİRİME GİRER

arkadaşlar şuan steam bakiyem 32 dolar indirimi beklemek zorundayım en yakın ne zaman indirime girer
  5. A

Kablosuz kulak içi kulaklık gündeilik kullanım yardım

maz 900 1000 tl f/p kulaklık arıyorum gündelik kullanıcam önerisi olan var mı
  6. A

Adblock lazım aktif çalışan acil

ad guard kullanıyorum
  7. A

Babama telefon alcagım şarjı uzun gitsin yeter 20k max

şarjı çok uzun gitsin yeter
  8. A

1 k bütçe mousepad önerisi

klasse almayı düşünüyorum suan
  9. A

1 k bütçe mousepad önerisi

benim şuanki mousepadimde takılmalar oluyor oyüzden yeni bir mousepad almak istiyorum valo oynuyorum güzel bir mousepad önerir misiniz
  10. A

Hdmi 2.0 monitörden hdmi 2.1 girişli laptopdan 180 hz alır mıyım

benim şimdi hdmi 2.1 girişli laptopum var ben hdmi 2.0 180 hz monitör aldım hdmi kablosuyla kaç hz alırım nolur yardım 1734176921 www.gaming.gen.tr/urun/424829/msi-g244f-e2-23-8-inc-180hz-1ms-full-hd-adaptive-sync-rapid-ips-gaming-monitor/
  11. A

Max 4 k monitör önerebilir misiniz

180 hz olsa yeter
  12. A

Max 4 k 3.5 falan olursa daha iyi olur monitör arıyorum

ben laptopdan bağlıycam laptopun ekranı 165 hz monitörde 165 hz-180 hz monitör varmıdır
  13. A

İnternet Altyapı Sorunu

aynı olayı yaşıyorum 3 yıl oldu yaklaşık 1 yil önce yan binaya kadar internet geldi ama bize gelmedi aramızda 100ila 70 metre var sokaktaki son bina biz idik taki 5 6 ay önce yanımıza bina yapılmaya başladı 3 katlı bir bina binanın %70 bitti sayılır onlarla birlikte internet gelir inşallah...
Geri