Aarda. isimli üyenin son içerikleri

1. A

Pushlarda ön omuz ağrısı

Isınmam iyi ya setten önce ısınıyorum iyice, ağırlık konusuna gelicek olursak 5 yıldır yapıyorum ve artık eskisi kadar gelişemiyorum doğal olarak o yüzden progressive overload şart gibi bişey ondan ötürü ağır girmem gerek yoksa hasar veremiyorum gögüslere yeterince. 1772007367 Birde olay sırf...
  2. A

Pushlarda ön omuz ağrısı

Merhabalar dediğim gibi pushlarda ağır girince keskin bir ağrı giriyor ve o antrenman çöp oluyor ama garip bi şekilde bazen gidiyor daha önceden çok kez doktorada gittim bir kaç tane krem verdiler birde 3 4 ay ara ver dediler onu da yaptım fakat ağrı hala var ve gelişimimi ciddi etkiliyor yanlış...
  3. A

Cs,valo ve lol de ekran yırtılması

monitör: acer eg220q 144hz ekran kartı: 4070 super işlemci: ryzen 5 7500f ram: lexar thor 32gb 6000mhz başka önemli detay varsa yazabilirim, bu dediğim oyunlarda iki türlüde denedim vsync açıp kapayıp ama sorun değişmedi.
  4. A

fpsim 500 600 lerde cs ve lolde eğer kilitlemessem ve önceden olmuyordu bu olay yeni yeni olmaya başladı.
  5. A

İşlemcinin macunu değişmiyorum bi süredir ondan mı acaba bi o geliyor aklıma
  6. A

Hayır hiç olmadı
  7. A

Kanka furmark olayını çok bilmiyorumda benchmark diyince 1 dk yapıyor nasıl ayarlıyıcaz onu
  8. A

Herkese merhabalar dediğim gibi sadece cs2 ve lolde ekran yırtılması oluyor sebebi işlemci olabilir mi acaba diyicem oyunlardan dolayı ama bilemiyorum v sync açık bu arada çözümü olan varsa sevinirim.
  9. A

4070süper ile 4060ti arasında çok fark varmı

evet bence de 4070 superle 5070 fiyatları baya yakın
  10. A

Laptop şarjda pilden yiyor

kendi orijinal adaptörünü kullanıyorum ama dediğininiz gibi belki o bozuktur tek seçenek o geliyor aklıma
  11. A

Laptop şarjda pilden yiyor

Oyun girdiğim zamanlar 100 veya 95 civarı olan pilim 80e 85e kadar düşüyor ve orada kalıyor normal mi yoksa şarj adaptöründe sıkıntı olabilir mi?
  12. A

55 watt 5060 vs 115 watt 5060

Başlıkta da gördüğünüz üzere internette baya bi baktım adam akıllı karşılaştırma yok sizce ne kadar performans farkı olur Laptop gpusu için bu arada sorum.
  13. A

16gb ramli 115 watt 5060 mı? 32 gb ramli 55 watt 5060 laptop mu?

bu modelde ram arttırma şansım olur mu veya bu fiyatlarda daha iyi bir öneriniz var mı? asus istememin asıl sebebi diğerlerine göre daha kaliteli ve güvenilir gelmesi tabi bildiğiniz güvenilir markalar varsa duymak isterim.
  14. A

16gb ramli 115 watt 5060 mı? 32 gb ramli 55 watt 5060 laptop mu?

Selamlar bir sorum var bu benim laptop 55 watt olmasından biraz şikayetçiyim ama iyi yanı 32 gb rami olması geçenlerde bu laptopu gördüm indirimde,benim laptopla yaklaşık 5k civarı fiyat farkı var. İyi yanı ekran kartı 115 watt kötü yanı ramlerin 16 olması. Yani asıl sorum tam olarak bu 55 watt...
Geri