Aarda. isimli üyenin son içerikleri

1. A

Format Atarken Biosta Takılıp Kalma

Biosda tarih ve saat aynı kalıyor ayarlayınca birde laptop yeni daha 1 yıl olmadı yinede olabilir mi
  2. A

Normalde hep formatı kendim atarım evde yani nası işliyo az çok çözdüm, bu sefer yeni bir laptopum vardı 1 yıl civarı oldu bende temizlik açısından format atayım dedim önceden format attığım usbyi güzelce resetledim sildim içindeki herşeyi yeni Windows 11 Media Creation Tool yükledim ve işleme...
  3. A

Laptopuma flashla format atıyordum %100 oldu ve bios açıldı bundan sonrası sıkıntı olan yer. Biosta hiçbir ayarım kaydedilmiyor boot ekranında ssdm ve flash bellek gözüküyor fakat entera basınca laptop yine bios açıyor anlayacağınız takılıp kaldım chatgptye falanda sordum servise ver dedi hiç...
  4. A

Pushlarda ön omuz ağrısı

Isınmam iyi ya setten önce ısınıyorum iyice, ağırlık konusuna gelicek olursak 5 yıldır yapıyorum ve artık eskisi kadar gelişemiyorum doğal olarak o yüzden progressive overload şart gibi bişey ondan ötürü ağır girmem gerek yoksa hasar veremiyorum gögüslere yeterince. 1772007367 Birde olay sırf...
  5. A

Pushlarda ön omuz ağrısı

Merhabalar dediğim gibi pushlarda ağır girince keskin bir ağrı giriyor ve o antrenman çöp oluyor ama garip bi şekilde bazen gidiyor daha önceden çok kez doktorada gittim bir kaç tane krem verdiler birde 3 4 ay ara ver dediler onu da yaptım fakat ağrı hala var ve gelişimimi ciddi etkiliyor yanlış...
  6. A

Cs,valo ve lol de ekran yırtılması

monitör: acer eg220q 144hz ekran kartı: 4070 super işlemci: ryzen 5 7500f ram: lexar thor 32gb 6000mhz başka önemli detay varsa yazabilirim, bu dediğim oyunlarda iki türlüde denedim vsync açıp kapayıp ama sorun değişmedi.
  7. A

fpsim 500 600 lerde cs ve lolde eğer kilitlemessem ve önceden olmuyordu bu olay yeni yeni olmaya başladı.
  8. A

İşlemcinin macunu değişmiyorum bi süredir ondan mı acaba bi o geliyor aklıma
  9. A

Hayır hiç olmadı
  10. A

Kanka furmark olayını çok bilmiyorumda benchmark diyince 1 dk yapıyor nasıl ayarlıyıcaz onu
  11. A

Herkese merhabalar dediğim gibi sadece cs2 ve lolde ekran yırtılması oluyor sebebi işlemci olabilir mi acaba diyicem oyunlardan dolayı ama bilemiyorum v sync açık bu arada çözümü olan varsa sevinirim.
  12. A

4070süper ile 4060ti arasında çok fark varmı

evet bence de 4070 superle 5070 fiyatları baya yakın
  13. A

Laptop şarjda pilden yiyor

kendi orijinal adaptörünü kullanıyorum ama dediğininiz gibi belki o bozuktur tek seçenek o geliyor aklıma
  14. A

Laptop şarjda pilden yiyor

Oyun girdiğim zamanlar 100 veya 95 civarı olan pilim 80e 85e kadar düşüyor ve orada kalıyor normal mi yoksa şarj adaptöründe sıkıntı olabilir mi?
Geri