Isınmam iyi ya setten önce ısınıyorum iyice, ağırlık konusuna gelicek olursak 5 yıldır yapıyorum ve artık eskisi kadar gelişemiyorum doğal olarak o yüzden progressive overload şart gibi bişey ondan ötürü ağır girmem gerek yoksa hasar veremiyorum gögüslere yeterince.
1772007367
Birde olay sırf...
Merhabalar dediğim gibi pushlarda ağır girince keskin bir ağrı giriyor ve o antrenman çöp oluyor ama garip bi şekilde bazen gidiyor daha önceden çok kez doktorada gittim bir kaç tane krem verdiler birde 3 4 ay ara ver dediler onu da yaptım fakat ağrı hala var ve gelişimimi ciddi etkiliyor yanlış...
monitör: acer eg220q 144hz
ekran kartı: 4070 super
işlemci: ryzen 5 7500f
ram: lexar thor 32gb 6000mhz
başka önemli detay varsa yazabilirim, bu dediğim oyunlarda iki türlüde denedim vsync açıp kapayıp ama sorun değişmedi.
Herkese merhabalar dediğim gibi sadece cs2 ve lolde ekran yırtılması oluyor sebebi işlemci olabilir mi acaba diyicem oyunlardan dolayı ama bilemiyorum v sync açık bu arada çözümü olan varsa sevinirim.
Başlıkta da gördüğünüz üzere internette baya bi baktım adam akıllı karşılaştırma yok sizce ne kadar performans farkı olur
Laptop gpusu için bu arada sorum.
bu modelde ram arttırma şansım olur mu veya bu fiyatlarda daha iyi bir öneriniz var mı?
asus istememin asıl sebebi diğerlerine göre daha kaliteli ve güvenilir gelmesi tabi bildiğiniz güvenilir markalar varsa duymak isterim.
Selamlar bir sorum var bu benim laptop 55 watt olmasından biraz şikayetçiyim ama iyi yanı 32 gb rami olması geçenlerde bu laptopu gördüm indirimde,benim laptopla yaklaşık 5k civarı fiyat farkı var. İyi yanı ekran kartı 115 watt kötü yanı ramlerin 16 olması.
Yani asıl sorum tam olarak bu 55 watt...