aatillaa isimli üyenin son içerikleri

1. aatillaa

Aras Kargo Kargoyu Kaybetti?

wraith'den gönderici olarak bilgi almalarını istedin mi? Belki şirkettir diye kuracağı baskı ve verecekleri dikkat daha fazla olur
  2. aatillaa

Linux İndiriyor Mu Anlayamıyorum

mint'deki cinnamon DE'sini zorin'in kendisiyle kıyaslıyorsun. Kıstas aldığın şey buysa tabii ki yanlış bilgilendirme Linux'da onlarca masaüstü ortamı seçeneği var (DE). Çoğunun varsayılan arayüzü farklıdır, aynı şekil kaynak kullanımları ve beraberinde getirdiği servisler vs de tıpatıp aynı...
  3. aatillaa

Sistem Alıyorum Uygun Mu ?

Full set olduğu için fiyat piyasaya göre fena sayılmaz, alınabilir. Fakat fiyatı biraz kısabilirsen daha iyi. ekran kartı ve disk en kolay test edilebileceklerden. Sağlıklarına ve derecelerine bak. 4060 furmark testinde hotspot değeri ve genel sıcaklığı, diskin sağlık durumu, monitör ölü...
  4. aatillaa

https://ftp.linux.org.tr/linuxmint/iso/stable/22.3/linuxmint-22.3-cinnamon-64bit.iso anlamadıysan direktmen buradan indir, takıldığın yer olursa konu açıp beni etiketleyebilirsin müsaitsem yardımcı olurum
  5. aatillaa

Mavi Ekran Sacure Boot Hatası Valoranta Giremiyorum

öyleyse fazla uğraşa gerek kalmıyor bios'a girip secure boot alanını düzenlemen gerek: ayarın açık olmasıyla aktif olması farklı şeyler, eğer açık hale getiremiyorsan csm ya da legacy support gibi bir ayar görürsen disable'a ayarla. anakart üreticisine göre değişir ama genelde boot sekmesi...
  6. aatillaa

ss attığın sayfa indirilebilecek dosyaların hash değerlerini kontrol edebilmen için. Dosya indirildikten sonra hash değerlerini karşılaştırıp gerçekten üreticinin paylaştığını mı indirdin kontrol edebiliyorsun. Ek güvenlik ve kontrol için, zorunlu bir şey değil. tarayıcına göre indirilenler...
  7. aatillaa

öyleyse sorun yok secure boot kapalı oynayabilirsin
  8. aatillaa

disk mbr ise ek düzenleme gerekli vanguar secure bootsuz açılmıyor haliyle valo olmaz. düz cs atabilirsin fakat faceit atıyorsan onun hile koruma yazılımı da s.b. gerektiriyor
  9. aatillaa

Evet, formatta öyle oluyor. Senin durumunda formatsız da halledilebilir muhtemelen ama ne kadar sağlıklı olur bilemem
  10. aatillaa

Onarım aracıyla sisteme bootloader'ı tekrar kursan veya sıfırdan format atsan daha sağlıklı olur. Harici olarak bios modu ne diye gözüküyor? Windows aratma yerine sistem bilgisi yaz orada gözükür
  11. aatillaa

PC Hiçbir Şeye Yanıt Vermiyor Yardım

başka bir diskte deneme imkanın var mı
  12. aatillaa

Çözüldü✓ 27 İnc 360 Hz Monitör Önerisi ?

fps derdin yoksa ve çok alt+tab atıyorsan tam ekran pencereli modunda oyna
  13. aatillaa

Çözüldü✓ 27 İnc 360 Hz Monitör Önerisi ?

bu 24" de problem çıkartmayabilir, ama 27" 2K kullanıyorsan tabii ki bulanık görünmesine neden olur 2k da 4:3 en mantıklı çözünürlük 1920×1440. 1440x1080 kullanan da var da netlik açısından ilki çok daha iyi
  14. aatillaa

Akıllı Bileklik/Saat Önerisi

saat değil de bileklik olarak xiaomi smart band 10'a ne diyorsun
  15. aatillaa

Akıllı Bileklik/Saat Önerisi

dediğim gibi en son 300'e almıştım :D piyasaları hakkında pek bilgim yok 1783955110 sen hangisini önerirsin
Geri