mb+cpu+ram şeklinde bundle düşürmeye bak, bazen cidden uyguna koyuluyor
birkaç ay öncesine kadar r5 2600+1650'li sistemler 10 liraya karşıma çıkıyordu. Bütçeyi artırıp pazarlık zorlarsan 8-9'a işi çözersin belki, mevcut piyasayı pek bilmiyorum
estağfurullah kusurdan değil sana kolaylık olur diye dedim, ekran alıntı aracı da vardı galiba windows'ta
evet kullanım alanlarına göre rahat götürür, 2tb bütçeyi biraz zorlayabilir bu arada
Disklerde belirgin, ciddi bir sorun gözükmüyor. Gemininin dediği şeylerde pek bilgim yok :D
Önceliği yine M2'ye ver bence, sistemin genel hız ve performansında hissedilebilir fark olur.
Harici olarak windows+shift+s yapıp alan seçerek bir nevi kısmı ss alabilirsin, buranın metin yazma bölümüne...
disklerden olabilir; CrystalDiskInfo veya Hard Disk Sentinel ile disk durumlarına bakıp test ettin mi hiç
1785320274
PSU ve GPU yükseltmesiyle günümüzde ve önümüzdeki senelerde çok rahat o sistemle ilerlersin. Tabii kullandığın alanlara bağlı
mint'deki cinnamon DE'sini zorin'in kendisiyle kıyaslıyorsun. Kıstas aldığın şey buysa tabii ki yanlış bilgilendirme
Linux'da onlarca masaüstü ortamı seçeneği var (DE). Çoğunun varsayılan arayüzü farklıdır, aynı şekil kaynak kullanımları ve beraberinde getirdiği servisler vs de tıpatıp aynı...
Full set olduğu için fiyat piyasaya göre fena sayılmaz, alınabilir. Fakat fiyatı biraz kısabilirsen daha iyi.
ekran kartı ve disk en kolay test edilebileceklerden. Sağlıklarına ve derecelerine bak. 4060 furmark testinde hotspot değeri ve genel sıcaklığı, diskin sağlık durumu, monitör ölü...
https://ftp.linux.org.tr/linuxmint/iso/stable/22.3/linuxmint-22.3-cinnamon-64bit.iso
anlamadıysan direktmen buradan indir, takıldığın yer olursa konu açıp beni etiketleyebilirsin müsaitsem yardımcı olurum