aatillaa isimli üyenin son içerikleri

1. aatillaa

Thinkpad T480 İçin Batarya Önerisi?

Dış batarya arıyorum. Orijinal bulamadım, bulsam da aşırı pahalı olur diye pek düşünmüyorum Yan sanayilerde 69 ve 72W'likler pahalı geldi. 40-55W civarı bildiğiniz sağlam bataryalar var mı?
  2. aatillaa

Evi Taşıyoruz Gideceğimiz Yerde Fiber İnternet Yok Ne Yapmalıyız?

bu durumda cayma bedeli gelmemesi için gerekli olan imkansızlık hali pek yok. Dava açsan bile operatörler "aynı nitelikte hizmet" diye karşı çıkabilir, çünkü kıstasları genelde internet hızı, teknik desteğin mümkün olup olmadığı oluyor. Sırf fiberden vdsl'e düştün diye cayma bedelinden muaf...
  3. aatillaa

Evi Taşıyoruz Gideceğimiz Yerde Fiber İnternet Yok Ne Yapmalıyız?

Yeni taşındığın yerde aboneliği başlattığın yerin altyapısı yoksa, ve benzeri bir hız alamıyorsan taahhütten cayma bedeli kesemezler. O açıdan kafan rahat olsun. BTK taraflı kesin bilgidir, resmi gazetede de var zaten. 12. maddenin 6. fıkrası; "Mobil elektronik haberleşme hizmetleri dışındaki...
  4. aatillaa

RTX 3050 Sistemin Ederi Nedir?

Fiyat biçerken kıstas aldığın ilanların çoğu süs niteliğinde. Kimsenin onları aldığı yok, belki birkaç enayi düşer diye ilana atılmış, piyasanın içine etmekten başka bir işe yaramayan ilanlar onlar İlanların çoğunluğuna bakınca böyle düşünmen normal ama gerçekten alıcı bulmak istiyorsan 18-21...
  5. aatillaa

Macunu Yenirler Miydiniz?

Öncelikle hayırlı olsun Her ne kadar 6000 serisi kartlarda maks güvenli hotspot 110 olsa da şahsen her halükarda termal pad&macun değişimini yapar, kafam rahat kullanırdım
  6. aatillaa

Cs 2 Oynatacak PC Lazım

mb+cpu+ram şeklinde bundle düşürmeye bak, bazen cidden uyguna koyuluyor birkaç ay öncesine kadar r5 2600+1650'li sistemler 10 liraya karşıma çıkıyordu. Bütçeyi artırıp pazarlık zorlarsan 8-9'a işi çözersin belki, mevcut piyasayı pek bilmiyorum
  7. aatillaa

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 ve Arc B580 FPS Drop Sorunu

dm'lerde bana da drop giriyor, başka modlarda denedin mi hiç?
  8. aatillaa

Lol De Sorun Mu Var Giremiyorum?

client bende düzeldi
  9. aatillaa

Yardım Türknet Dns İşe Yaramıyor

cloudflare kullanıyorum bir değişiklik olmamış
  10. aatillaa

🔴 Türknet 🔴 1 Ağustos'ta Zam Geliyor! 🔴

taahhütsüz zaten
  11. aatillaa

🔴 Türknet 🔴 1 Ağustos'ta Zam Geliyor! 🔴

kısa vadeli mantıklı seçenek netspeed, 3 ay sonrası için benim de fikrim yok :D
  12. aatillaa

Bilgisayarımı 1-2 Parça ile Yükseltebilirmiyim?

estağfurullah kusurdan değil sana kolaylık olur diye dedim, ekran alıntı aracı da vardı galiba windows'ta evet kullanım alanlarına göre rahat götürür, 2tb bütçeyi biraz zorlayabilir bu arada
  13. aatillaa

Disklerde belirgin, ciddi bir sorun gözükmüyor. Gemininin dediği şeylerde pek bilgim yok :D Önceliği yine M2'ye ver bence, sistemin genel hız ve performansında hissedilebilir fark olur. Harici olarak windows+shift+s yapıp alan seçerek bir nevi kısmı ss alabilirsin, buranın metin yazma bölümüne...
  14. aatillaa

disklerden olabilir; CrystalDiskInfo veya Hard Disk Sentinel ile disk durumlarına bakıp test ettin mi hiç 1785320274 PSU ve GPU yükseltmesiyle günümüzde ve önümüzdeki senelerde çok rahat o sistemle ilerlersin. Tabii kullandığın alanlara bağlı
  15. aatillaa

Senin durumunda önceliğim M2 SSD olurdu, ileride gpu yükseltmeyi düşünüyorsan beraberinde psu da değişebilirsin
Geri