Hocam yeni kuracağım sistemde ekran kartı bu seviyelerde kalabilir bunda bir problem yok fakat işlemciyi kesinlikle yükseltmem gerekiyor. Genelde oynadığım oyunlar ağırlıklı olarak işlemci kullanıyor bundan dolayı AMD 7800X3D VEYA 9800X3D almayı düşünüyorum. Bunun içinde anakartı değiştirmem...
Yani şöyle bi göz gezdirdim 60.000 TL bandında 4060 8gb'lı sistemler gördüm ilanlarda o yüzden kafam karıştı satma amacım yeni bir sistem kurmak olucak teker teker satmak pek işime gelmiyor bu süreçte bilgisayarsız kalmış olurum...
Bende almadan öncesinde monitörü bu kadar fark olacağını öngörmemiştim.
1741366407
Çok sağolasın hocam sizlerede :)
1741366475
Coilwhine hakkında endişelenen arkadaşlar için tekrardan paylaşayım cihazı yaklaşık aralıksız HDR ve SDR modunda 3 saattir kullanıyorum hiçbir şekilde coilwhine sesi...
Aralarındaki farkı gösteren birkaç fotoğraf çektim bu linkten inceleyebilirsiniz;
https://drive.google.com/drive/folders/1_dbi8GlR0-oR_rJDutZITX1xzQIhbp3c
Öncelikle kesinlikle haklısın IPS tarafında seçilebilecek harika bir monitör o su götürmez bir gerçek. Yaklaşık 1 saattir renk - HDR ayarları ile oynuyorum ve tam istediğim noktaya (sweet spot) ulaşabildim. G274QPX'e göre şunları söyleyebilirim normal SDR kullanımda parlaklığı maalesef...
Güncelleme notlarını maalesef bende bulamadım ama yinede güncelledim bir problem yaşamadım şuanlık.
1741361865
Şimdi renk ayarlarıyla biraz uğraşacağım bakalım nasıl olacak.
1741362085
Bu arada monitörü alan arkadaşlara Easy Setting Box'u kurmalarını tavsiye ederim. Uygulama içerisinde ...
Hocam Samsungun sitesinden indiriyorsun ve USB Belleğe atıyorsun dosyayı, monitörün Service USB girişine takıyorsun daha sonrasından menüden Software Update kısmına giriyorsun otomatik olarak dosyayı buluyor. Yükle dedikten sonrasında 5 dakika içerisinde tamamlanıyor.
Sanıyorum ki bu mesajdan bahsediyorsunuz renk ayarları ile ilgili olarak, birazdan deneyeceğim fakat ilk olarak cihazı güncellemek istiyorum ona göre devam edeceğim.
Hayır hiçbir şekilde hiçbir ses gelmiyor monitörden.
1741358694
Şunu söyleyebilirim kesinlikle kutudan çıktığı gibi kullanılmaz biraz renk ayarı yapmak gerekiyor. Önerdiğiniz bir şey varsa deneyebilirim.
Evet arkadaşlar şuanda monitör geldi ve bende MSI G274QPX ile yan yana koyabildim. Henüz cihazı kullanmaya başlayalı 10-15 dakika olduğundan dolayı aşırı bilgili değilim fakat merak ettiğiniz bir şeyler varsa sorabilirsiniz.