aaytek isimli üyenin son içerikleri

1. A

🔥İndirim Gamepower Fenix Kablosuz Mouse

Arkadaşlar csde mouse birden titremeye başladı. Başına böyle bir şey gelen var mı
  2. A

🔥İndirim Aula F87 Pro TÜRKÇE Klavye 1899 TL (200 TL kuponla birlikte 1699 TL - Kontrol edin.)🔥🔥🔥🔥🔥

Denedim hocam yine olmadı, öyle dolmasını bekledim ancak hiçbir ilerleme olmadı
  3. A

🔥İndirim Aula F87 Pro TÜRKÇE Klavye 1899 TL (200 TL kuponla birlikte 1699 TL - Kontrol edin.)🔥🔥🔥🔥🔥

Merhabalar öncelikle; Klavye elime ulaştı, driverını indirdim ancak "please connect your device" adımında kalıyor. Tak çıkar yaptım, pc resledim hep aynı adımda kalıyor. Bir de şarjının dolduğunu nasıl anlıyoruz?
  4. A

Kule tipi soğutucu taktıktan sonra ekran kartı aşırı ısınıyor

Arkadaşlar merhaba. Yeni kule tipi soğutucu aldım ve taktım. İşlemci 65 dereceyi geçmiyor buraya kadar her şey güzel ancak ekran kartım felaket şekilde ısınmaya başladı. sebebi nedir?
  5. A

🔥İndirim xDrive Hira Profesyonel Oyuncu Koltuğu 5.999TL

pro'sunun sırt kısmı delikli plastik diğerinde kumaş söylediğiniz gibi 1721118454 aynen benim baktığım ofis koltuğu 1721118473 aynen benim baktığım ofis koltuğu
  6. A

pro ve pro fab var, terletmemesi için sadece prosunu mu alayım ve 3793 tl sizce iyi bir fiyat mı?
  7. A

arkadaşlar merhaba, bu koltuğu almak mı mantıklı yoksa seduna thunder pro mu mantıklı?
  8. A

🔥İndirim Thermalright Phantom Spirit 120 1599TL -ARGB 1699TL

Merhabalar, anakartım MSI pro h610m-e. Acaba bu soğutucuyu alsam ramlere temas eder mi
  9. A

Türknet ve Millenicom Boş Port

Olabilir ama Türk telekom altyapısını kiralıyorsa şikayet taleplerimi de yanıtsız bırakmamalı. Sonrasında Türk Telekoma geçtim ve 3 ay boyunca uğraşınca sorunumu düzelttiler.
  10. A

Oyunlarda felaket bir loss problemi yaşıyordum. İnternetim sık sık kopuyordu. Zaten internet hızı da çoğu zaman düşüyordu.
  11. A

Türkneti kullandım belli bir süre ancak hiçbir şekilde memnun kalmadı. Belki Türk Telekom problem yaşattı bilmiyorum ancak sorunlarım çözülmemişti. 1719579458 Çok doğru
  12. A

Boş port var VDSL alt yapı gösteriyor.
  13. A

hepsinde dilim yandı gıbırnet kullanıyorum memlekette, çok memnunum
Geri