aaytugozkaya isimli üyenin son içerikleri

1. A

HyperX Cloud Core II Wireless Mikrofon kalite sorunu / kulaklık önerisi

Bende de bu kulaklık var ve daha önce kimsenin kötü veya az ses geldiğine rastlamadım. Aksine gayet anlaşılır şekilde gidiyor. Sizinkinde sıkıntı çıkmış olabilir değişim talep edebilirsiniz bence. Şarjı uzun gidiyor. Sadece kafam büyük olduğu için biraz sıkıyor başka sıkıntısı yok.
  2. A

❌İndirim Bitti! Google Gemini Pro ve VEO 3 15 AYLIK 50TL (ÖĞRENCİ OLMASAN BİLE)🔥🔥

Vpn ile amerika numarasiyla gmail actim ama yine de kabul etmiyor. Adres olarak da amerika girdim. Cozebilen var mi?
  3. A

Avukatlık için laptop öneriniz?

uyapta ne gibi bir sıkıntı oluyor? abim ve sevgilisi avukat ve ikisi de Mac kullanıyor
  4. A

✨ Asus Parçalı i5 14400F + RTX 5070 + DDR5 Sistem 45.982 TL ✨

i5 14400F islemcim var ve ram 5600mhz
  5. A

3000 TL Mouse önerisi

https://www.gaming.gen.tr/marka/scyrox/ v6 v8 elinin sekline gore aradaki fark sadece sekil. Iyzico + parolapara + iyzico bayram ile 1400 civarina geliyor
  6. A

Yardım Rapid trigger snap tap özellikli %100 klavye

https://www.gaming.gen.tr/urun/604253/akko-monsgeek-fun60-max-shine-through-black-hall-effect-manyetik-switch-argb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/
  7. A

🔥İndirim Thermalright Peerless Assassin 120 SE İyzico Ve Parolapara İle 359 TL

Ben parolaparada dogrulama yaptim. Iyzicoda yapmamistim. Iyzico ile ode dedikten sonra telefona kod geldi onu girdim. Sonra parolapara sanal kartini kullanarak satin aldim. Parayi parolapara hesabina attim yani
  8. A

I5 14400F Stok Fan vs Thermalright Phantom Spirit 120 SE

2024 yılı Kasım ayında Vatan'dan imzamdaki sistemi almıştım. Intelin stok fanı ile geldi. Fan çok hızlı dönüyordu. Phantom Spirit almaya karar verdim. İyzico ve parolapara ile 540 TL'ye gelmiş oldu. Stok fan ile sıcaklığı çok yüksekti.45 dereceleri geçiyordu boştayken. Fanı takmak için...
  9. A

Yardım Phantom Spirit 120 SE vs Phantom Assassin 120 SE

Paran varsa Spirit SE , ARGB seviyorsan Spirit SE ARGB, sevmiyorsan düz ama RGB modelinde açmasan da olur
  10. A

🔥İndirim Thermalright Peerless Assassin 120 SE İyzico Ve Parolapara İle 359 TL

Spirit ARGB aldım bugün bu şekilde, iyzico 500+159 TL geri verdi. Parolapara da 400 TL verdi. toplamda 1059 TL cashback aldım. 550TL ye geldi
  11. A

Vodafone Cüzdanım Bakiyesini Nerede Kullanabiliriz?

3-4 ay biriktirip faturamı ödüyorum ben
  12. A

Akko Monsgeek Fun60 Alınır mı?

Ürün stoğa gelmiş gözüküyor
  13. A

RX9070 ve RX9070XT Fiyatları

Powercolor urunlerine 60k+ denmis bence sahte fiyatlar o kadar olmasi imkansiz gibi duruyor
  14. A

R5 7500F ve 4060 Ti sistemde donma sorunu

Monitoru anakartin hdmi mi yoksa ekran kartina mi takiyorsun
Geri