Abartmatozu isimli üyenin son içerikleri

1. Abartmatozu

Yardım Temudan Ücretli Kargo Nasıl alınır

Biliyorsunuz 21 Ağustosta 30 euroya düşürülecek limit bende hızlı gelsin diye ücretli kargo almak istiyorum ama siparişi tamamla kısmına geldiğimde sadece standart kargo var nasıl ücretli kargo alınır
  2. Abartmatozu

Topun 3 4 günde havası yarıya kadar inmesi

Adidas şampiyonlar ligi topu aldım. bundan 2 hafta önce en baslarda gidiyodu sonra bi ara biraktim 2 3 gun hic dokunmadim. Havasi inmisti sonra sisirdik oynadik yine bir problem cikmadi sonuna kadarda gitti bu sefer diken batti topa cikardim elimle hava hala inmemisti hic sonra yine biraktik...
  3. Abartmatozu

Discord CPU Kullanımı normal mi?

vencorddan eklentiler vardı bir kısmını kapadım yüzde 9 görüyo en maksimum olarak
  4. Abartmatozu

Discord CPU Kullanımı normal mi?

Sistem Özellikleri: Amd RX 6750 XT 12GB Intel i5 12400F Corsair 16 GB 3200 Mhz Ram Silicon Power US-70 1 TB SSD 1708761720 %11lere kadar çıkıyor
  5. Abartmatozu

Xbox Gamepass İndirme bugu

Mass Effect Legendary Edition indiremiyorum şöyle oluyor
  6. Abartmatozu

Epic games kupon sınırsız mı?

Örneğin bir oyun aldim 200 tl üstü sonra baska bir oyun daha aldim ondada kupon kullanilabilecek mi? Yoksa tek seferlik mi?
  7. Abartmatozu

Öneri Vgn Dragonfly F1 Pro 2150 tl ye alınır mı?

Başka mouse alınır mı? yoksa verilirmi indirimleri kaçırdim
  8. Abartmatozu

Şöyle çizim vitrinleri nasıl oluşturulur?

Bu tarz vitrinler nasıl oluşturulur acayip iyi duruyor.
  9. Abartmatozu

Steam Hızlı Davet linki nedir ne işe yarar

Gameship adlı siteden oyun alıcam hızlı davet linki istiyor o nedir hesap paylaşımı gibi bir şey mi?
  10. Abartmatozu

Öneri 500 TL Mousepad önerisi

Ne önerirsiniz bu fiyata
  11. Abartmatozu

Yardım HOI4 Almanya italya ingiltere japonya vs isveç sovyet amerika türkiye

Arkadaşlarla hoi4 vssi aticaz dlcler hepsi olucak yeni cikan arms against tyrannyde olucak sizce alma sansimiz varmi biz almanlarin safindayiz ve onerebilceginiz taktikler varmi?
  12. Abartmatozu

Yardım Türk Telekom İnternet sorunu

50 metre ötedeki arkadaşım 81 mbps alıyor
  13. Abartmatozu

hocam nereden bakabilirim
  14. Abartmatozu

Kocaeli Körfezde oturuyorum ve türk telekomdan 50 mbps internet aldık son zamanlarda internet çok kötü hiç stabil değil 500 ping ve hiç stabil olmayan internet 40 dan bir anda 10'a iniyor müşteri hizmetlerini aradık modemi aç kapı yapın diyolar yapıyoruz yine aynı 1691955549
Geri