Abbasador isimli üyenin son içerikleri

1. A

KONU KILIT

Bu sene FC26'da TR spiker falan var alsak onuda acaba mahrum kalır mıyız bu özellikten
  2. A

KONU KILIT

bende ekran görüntüsü aldım ilgili alanı adımlarda ne var diye baktım. Ordaki seçenekte çok seçenek olunca dedim ülke herhalde bunlar :D
  3. A

KONU KILIT

Hocam Selam, Bende az önce telefon üzerinden Turbo VPN kurdum 3 günlük denemeyi aktif ettim dediğin gibi BF6 Preorder yazınca rusça yazan siteye girdim genelde bu tarz işleri papara kartla halleden biriyim. Başarılı bir şekilde alabildim ve kütüphanemde görünüyor. Sadece ödeme adımında bir...
  4. A

DDR5 Sistem Toplama Önerisi

Önerin için teşekkür ederim hocam linki varsa atabilir misin ürünü. Birde AM5'e geçiş şu anda mantıklı mı sizce mvcut sistemime göre yoksa ufak bir ram upgrade ile 32 yapıp bir süre daha (2025'e kadar) devam etsem mi düşüncesi kafamda da dönmüyor değil.
  5. A

Arkadaşlar Merhaba, Öncelikle iyi forumlar herkese, AM4 bir sisteme sahibim şu anda mevcut konfigürasyonum aşağıdaki gibidir; İşlemci: Ryzen 7 5800X3D Anakart: MSI B350 Tomahawk Ram: Gskill TridentZ Neo 2x8 16GB 3200MHz Ekran Kartı: MSI GamingX Trio RTX 4080 PSU: High Power Super GD+ 1050W...
  6. A

Arkadaşlar Merhaba, Öncelikle iyi forumlar herkese, AM4 bir sisteme sahibim şu anda mevcut konfigürasyonum aşağıdaki gibidir; İşlemci: Ryzen 7 5800X3D Anakart: MSI B350 Tomahawk Ram: Gskill TridentZ Neo 2x8 16GB 3200MHz Ekran Kartı: MSI GamingX Trio RTX 4080 PSU: High Power Super GD+ 1050W...
Geri