abdestlivoyvoda isimli üyenin son içerikleri

1. abdestlivoyvoda

Steam FİFA 22 Açılmıyor

Fifia 22 indireyim dedim ancak launcher i açılıyor oynaya basınca hiçbir şey açılmıyor ne yapacağım
  2. abdestlivoyvoda

Oyun ve Öğrenci Laptop önerisi

60k bütçem var hem oyun hemde ödevler projeler için laptop arıyorum önerileriniz nelerdir 60k civarı bütçem var . https://www.trendyol.com/hp/victus-16-r1019nt-9j221ea-i7-14700hx-32gb-ram-1tb-ssd-8gb-rtx4070-16-1-fhd-144hz-freedos-mavi-p-795611558?boutiqueId=61 ben böyle bişey buldum iyi mi sizce
  3. abdestlivoyvoda

FC 24 Türkiye milli takımı varmı

Euro 2024 güncellemesiyle gelmişti diye biliyorum ama kariyer modunda göremedin bilginiz varmı konu hakkında.
  4. abdestlivoyvoda

İnstagram hesabım çalındı

o kadar değerli bir hesap değil zaten çok koymaz açarım yeni bitane ama yinede desteğin bana hesabı geri verebiliyor olması lazım
  5. abdestlivoyvoda

Instagram Instagram Hesabım Çalındı ve Destekten Yanıt Alamıyorum

bir sonuç alabildin mi benimde hesap gitti geri dönüş yapılmıyor
  6. abdestlivoyvoda

telefon aynı değiştirme için kod gönderiyo kodu giriyorum 6 haneli bir tande daha kod varmış güya onu istiyo google autechor mu ne öyle bir şeyde var diyo yok ** bulamadım öyle bişey sonra telefonla arayarak doğrulayayım dedim o da olmuyor telefonla arıyolar açıyorum ama doğrulanmıyo
  7. abdestlivoyvoda

hesabım çalındı kurtarmaya çalışıyorum ama bu kadar rezalet bir destek arayüzü olamaz hesap çalındıyı işaretliyorum beni bir sayfaya yönlendiriyor hesabım çalındıyı işaretliyorum oradan sonra kullanıcı adımı istiyor yazıyorum beni tekrar aynı destek sayfasına yolluyor bu nasıl iş arkadaşım. Ben...
  8. abdestlivoyvoda

İki tane windows klasörü var

9. abdestlivoyvoda

İki tane windows klasörü var

SSD de 2 tane windows klasörü var yakın zamanda microsoft hesabım çalınmıştı onunla alakalı olabilirmi silmeliyimiym bir tanesi hesabın çalındığı tarihe çok yakın. Hesap çalındığında yeni microsoft hesabı ile oturum açmıştım onunla alakalı olma ihtimali varmı
  10. abdestlivoyvoda

Microsoft hesabım çalındı

şaun destek hattı kapalıymış anca yarın yapabilirim
  11. abdestlivoyvoda

oluyor malesef
  12. abdestlivoyvoda

nasıl yani
  13. abdestlivoyvoda

Hiçbir şey anlamadım şaunda hesabıma girili görünüyorum ama internetten girince böyle bir hesap yok diyor geçtiğimiz saatlerde bana microsofttan bir kod geldi bide ne oluyor anlamadım microsoft desteğe yazdım hesapta bir sıkıntı bulamadıklarını söylediler ne yapcağım hesap mı çalındı acaba edit...
  14. abdestlivoyvoda

en keyıflı nba hangısı dostlar

net 2k12
  15. abdestlivoyvoda

NBA 2k22 neden girilmiyor

Dostlar nba 2k22 indirdim ama oyunda mycaarer ve myteam modlarına giremiyorum. Mycareer e girmeye çalışınca ''we are preparing to new session'' diye bir şey çıkıyor ne yapmam lazım
Geri